Τελευταία Νέα
Διεθνή

Borrell (Διπλωματία ΕΕ): Η έκβαση της σύγκρουσης στην Ουκρανία θα καθοριστεί σε 3 μήνες, έως Μάιο 2024

Borrell (Διπλωματία ΕΕ): Η έκβαση της σύγκρουσης στην Ουκρανία θα καθοριστεί σε 3 μήνες, έως Μάιο 2024
Σε μια διάσκεψη ασφαλείας στο Μόναχο, ο Josep Borrell είπε ότι η κατάσταση στο πεδίο της μάχης θα ξεκαθαρίσει σε τρεις μήνες
Η έκβαση της σύγκρουσης στην Ουκρανία μπορεί να αποφασιστεί στο εγγύς μέλλον, δήλωσε ο επικεφαλής της διπλωματίας της ΕΕ, Josep Borrell ,σε συνέντευξή του στην El País.
Πρέπει να κάνουμε περισσότερα και γρήγορα: η έκβαση της σύγκρουσης μπορεί να αποφασιστεί τους επόμενους 3 μήνες
Ο Josep Borrell πρόσθεσε ότι οι χώρες της ΕΕ πρέπει να αυξήσουν τις αμυντικές τους ικανότητες προκειμένου να είναι προετοιμασμένες για οποιαδήποτε πιθανά γεγονότα.
Την περασμένη εβδομάδα σε μια διάσκεψη ασφαλείας στο Μόναχο, ο Josep Borrell είπε ότι η κατάσταση στο πεδίο της μάχης θα ξεκαθαρίσει σε τρεις μήνες.
Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο βουλευτής της Ουκρανίας, Yegor Chernev, παραδέχτηκε ότι η κατάσταση στο πεδίο της μάχης ήταν κρίσιμη λόγω της έλλειψης πυρομαχικών μεταξύ των ουκρανικών στρατευμάτων.
Επιπλέον, ο Υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Rustem Umerov έγραψε μια επιστολή στους συναδέλφους του στην ΕΕ, στην οποία περιέγραψε την έντονη έλλειψη πυρομαχικών στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις και επίσης παραπονέθηκε ότι τα ρωσικά στρατεύματα χρησιμοποιούν τρεις φορές περισσότερα πυρομαχικά καθημερινά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης