Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι απέκρουσαν επτά αντεπιθέσεις στην Avdiivka – Ομηρικές μάχες με δύο ουκρανικές ταξιαρχίες σε οικισμούς του Donetsk

Οι Ρώσοι απέκρουσαν επτά αντεπιθέσεις στην Avdiivka – Ομηρικές μάχες με δύο ουκρανικές ταξιαρχίες σε οικισμούς του Donetsk
Σκληρές μάχες διεξάγονται στο Donetsk ενώ οι Ρώσοι προωθούνται σε πλεονεκτικότερες θέσεις
Οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν επτά ουκρανικές αντεπιθέσεις στην περιοχή Avdiivka την περασμένη ημέρα, μετακινούμενοι σε πιο πλεονεκτικές θέσεις, μετέδωσε το Tass την Κυριακή (25/2/2024).
«Στην περιοχή Avdiivka, μονάδες της Ομάδας Μάχης Κέντρο προωθήθηκαν σε πιο πλεονεκτικές θέσεις, χτυπώντας στρατεύματα και εξοπλισμό της Τρίτης Ταξιαρχίας Εφόδου των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων και της 107ης Ταξιαρχίας Εδαφικής Άμυνας κοντά στο Tonenkoye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι Ουκρανοί έχασαν έως και 100 στρατιώτες (νεκροί και τραυματίες), τέσσερα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, οκτώ μηχανοκίνητα οχήματα, έναν εκτοξευτή πολλαπλών ρουκετών Grad, ένα οβιδοβόλο D-30 και ένα σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου Bukovel-AD.
Επιπροσθέτως, ρωσικά αεροσκάφη, μονάδες πυροβολικού και πυραυλικές δυνάμεις έπληξαν ουκρανικά στρατεύματα και εξοπλισμό σε 127 περιοχές την περασμένη ημέρα, υποστηρίζει το Tass.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης