Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φινλανδός μισθοφόρος, που πολεμούσε με τους Ουκρανούς, σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή στο Bakhmut

Φινλανδός μισθοφόρος, που πολεμούσε με τους Ουκρανούς, σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή στο Bakhmut
 O μισθοφόρος που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Samson» ταξίδεψε στην Ουκρανία τον Δεκέμβριο και σκοτώθηκε αφού τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια ρωσικής αεροπορικής επιδρομής κοντά στην πόλη Artemovsk (Bakhmut)
Ένας Φιλανδός μισθοφόρος, που πολεμούσε στο πλευρό του καθεστώτος του Κιέβου, σκοτώθηκε στην ουκρανική σύγκρουση, ανέφερε η Ilta-Sanomat.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο μισθοφόρος που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Samson» ταξίδεψε στην Ουκρανία τον Δεκέμβριο και σκοτώθηκε αφού τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια ρωσικής αεροπορικής επιδρομής κοντά στην πόλη Artemovsk (Bakhmut) στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk.
Ένας Βραζιλιάνος μισθοφόρος φέρεται να σκοτώθηκε επίσης στην ίδια αεροπορική επιδρομή που στοίχισε τη ζωή του Samson.
Ο Samson είναι ο τρίτος Φιλανδός μισθοφόρος που αναφέρεται νεκρός στην ουκρανική σύγκρουση.
Ο Kasper Alhoniemi σκοτώθηκε στην περιοχή της Zaporizhia τον Ιούνιο, ενώ τον Οκτώβριο ένας άλλος Φιλανδός που πολεμούσε για το καθεστώς του Κιέβου σκοτώθηκε στο Donetsk, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Χιλιάδες μισθοφόροι από διάφορες γωνιές του πλανήτη συνέρρεαν στα πανό του Κιέβου από το 2022, μόνο για να ανακαλύψουν ότι η μάχη ενάντια στον ρωσικό στρατό μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης