Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτη γκάφα του Ισραηλινού ΥΠΕΞ - Απάντησε στον Lula αναρτώντας ... παραμορφωμένη σημαία της Βραζιλίας

Απίστευτη γκάφα του Ισραηλινού ΥΠΕΞ - Απάντησε στον Lula αναρτώντας ... παραμορφωμένη σημαία της Βραζιλίας
«Μπισκότα και προσούτο» αναγράφει η σημαία της Βραζιλίας που ανήρτησε ο επικεφαλής της ισραηλινής διπλωματίας
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Israel Katz, επέκρινε δημόσια τον Πρόεδρο της Βραζιλίας Lula Da Silva, ο οποίος είχε βρίσκεται σε διαμάχη με το Ισραήλ την τελευταία εβδομάδα, αφού καταγγέλλει δριμύτατα τον πόλεμο στη Γάζα, συγκρίνοντάς τον με το Ολοκαύτωμα.
«Κανείς δεν θα χωρίσει τον λαό μας – ούτε εσύ πρόεδρε Lula», τόνισε ο Katz σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια εικόνα φτιαγμένη μέσω AI, που απεικονίζει Βραζιλιάνους και Ισραηλινούς να στέκονται δίπλα-δίπλα, ενώ στο βάθος κυματίζουν μεγάλες σημαίες της Βραζιλίας και Ισραήλ.
«Σαμπάτ Σαλόμ!» αναφέρει στη συνέχεια ο επικεφαλής της ισραηλινής διπλωματίας.

katz.JPG
O Israel Katz, Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ

Ωστόσο, η εικόνα, η οποία φαίνεται να έχει δημιουργηθεί από εφαρμογή Τεχνητής Νοημοσύνης, απεικονίζει ένα πλήθος με παραμορφωμένα σώματα και παραμορφωμένα πρόσωπα.
Η βραζιλιάνικη σημαία, στην οποία αναγράφεται το σύνθημα «τάξη και πρόοδος» [σσ. Ordem e Progresso], φαίνεται να φέρει ένα μότο που είναι πιο κοντά στο ... «μπισκότα και προσούτο».
Ορισμένες από τις ισραηλινές σημαίες εμφανίζονται επίσης έντονα παραμορφωμένες.
Απ' ότι φαίνεται, αν και η διπλωματία του ... ΑΙ θα μπορούσε να αποτελέσει μια έξυπνη τακτική , στην συγκεκριμένη εφαρμογή της διέψευσε τα ... σχέδια του Ισραηλινού Υπουργού Εξωτερικών.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης