Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα γκάφα του Joe Biden - Άλλαξε το όνομα της χήρας του Navalny

Νέα γκάφα του Joe Biden - Άλλαξε το όνομα της χήρας του Navalny
Νέο γλωσσικό παράπτωμα του 81χρονου προέδρου των ΗΠΑ
Σε ακόμα μια γκάφα υπέπεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τη χήρα και την κόρη του εκλιπόντος Ρώσου ακτιβιστή Alexei Navlany, Yulia και Dasha Navalnaya.

Η Yulia έγινε ... Yolanda

«Σήμερα το πρωί είχα την τιμή να συναντηθώ με τη σύζυγο και την κόρη του Αλεξέι Ναβάλνι και για να δηλώσω το προφανές, ήταν ένας άνθρωπος με απίστευτο θάρρος και είναι εκπληκτικό το πώς η σύζυγος και η κόρη του τού μοιάζουν», τόνισε ο 81χρονος Biden στους δημοσιογράφους στο Σαν Φρανσίσκο.
«Αύριο θα ανακοινώσουμε τις κυρώσεις κατά του Putin, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον θάνατό του. Όμως ένα πράγμα που μου έγινε σαφές είναι ότι η Yolanda θα συνεχίσει τον αγώνα που είχε ξεκινήσει. Οπότε δεν πρόκειται να το βάλουμε κάτω», συνέχισε ο πρόεδρος, αποκαλώντας την Yulia, Yolanda.


Όταν ο Macron έγινε ... Mitterand και η Γαλλία Γερμανία

Υπενθυμίζεται ότι προ μερικών εβδομάδων, ο 81χρονος προέδρος όχι μόνο μπέρδεψε τον νυν Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron με τον ιστορικό ηγέτη της γαλλικής σοσιαλδημοκρατίας François Mitterrand -ο οποίος διετέσε πρόεδρος της Γαλλίας από το 1981 έως το 1995 και πέθανε το 1996- αλλά και την ίδια τη Γαλλία με ... τη Γερμανία.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε προεκλογική συγκέντρωση στο Λας Βέγκας, ενώ εξιστορούσε έναν διάλογο για τη σύνοδο κορυφής της G7 που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία τον Ιούνιο του 2021 και στην οποία συμμετείχε ο Macron, ο Αμερικάνος πρόεδρος είπε: «Αμέσως μετά την εκλογή μου, πήγα σε μια συνάντηση των G7 στη Νότια Αγγλία. Και κάθισα και είπα, «Η Αμερική επέστρεψε!» και ο Mitterrand από τη Γερμανία —εννοώ τη Γαλλία— με κοίταξε και απάντησε, «Πόσο καιρό θα κρατήσει αυτή η επιστροφή;».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης