Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη καραμπόλα που έχετε δει... Πάνω από 100 αυτοκίνητα έγιναν σμπαράλια

Αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη καραμπόλα που έχετε δει... Πάνω από 100 αυτοκίνητα έγιναν σμπαράλια
Τις τελευταίες εβδομάδες, μεγάλα τμήματα της Κίνας έχουν πληγεί από κύματα ψύχους, χιονοθύελλες και χαλάζι
Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν περισσότερα από 100 αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους σε έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο της πόλης Σουτσόου της Κίνας. Οπως μετέδωσαν σήμερα τα κρατικά μέσα ενημέρωσης στην Κίνα, το ατύχημα οφείλεται στις ακραίες καιρικές συνθήκες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο όπου έγινε η καραμπόλα υπήρχε πάγος στην άσφαλτο.
Τα πλάνα που υπάρχουν στα social media δείχνουν πολλά αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο στον αυτοκινητόδρομο, σα να πρόκειται για κάποια ταινία καταστροφής. Γυαλιά και συντρίμμια φαίνονταν διάσπαρτα παντού.

Δείτε βίντεο:


Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ έξι υπέστησαν μικροτραυματισμούς, ανέφερε η τροχαία του βιομηχανικού πάρκου της Σουτσόου στο τοπικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το WeChat.
Τις τελευταίες εβδομάδες, μεγάλα τμήματα της Κίνας έχουν πληγεί από κύματα ψύχους, χιονοθύελλες και χαλάζι επηρεάζοντας τις μεταφορές σε μια εποχή που εκατομμύρια άνθρωποι σπεύδουν στα σπίτια τους για τις γιορτές του Σεληνιακού Νέου Έτους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης