Τελευταία Νέα
Διεθνή

Defense Express (Ουκρανικό ΜΜΕ): Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις καθόρισαν την τύχη των Ουκρανών στην Avdiivka σε λίγες ώρες

Defense Express (Ουκρανικό ΜΜΕ): Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις καθόρισαν την τύχη των Ουκρανών στην Avdiivka σε λίγες ώρες
Tο Κίεβο «δεν έχει ακόμη τελικά στοιχεία για το πόσοι Ουκρανοί στρατιώτες θα μπορούσαν να είχαν αιχμαλωτιστεί ενώ έφευγαν από την πόλη» αναφέρουν οι Ουκρανοί
Κατά τη διάρκεια των μαχών για την Avdiivka, ο ρωσικός στρατός κατάφερε να περιπλέξει την κατάσταση των ουκρανικών στρατευμάτων «σε λίγες ώρες», μετά την οποία ξεκίνησε η «έκτακτη» απόσυρσή τους, αναφέρει το Ουκρανικό μέσο Defense Express.
Σύμφωνα με την Defense Express, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατάφεραν να επιδεινώσουν «ριζικά, κυριολεκτικά μέσα σε λίγες ώρες» την επιχειρησιακή κατάσταση για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.
Η ουκρανική 3η ταξιαρχία επίθεσης, που μεταφέρθηκε επειγόντως στην Avdiivka την παραμονή της υποχώρησης, έπρεπε να «σταθεροποιήσει τη γραμμή άμυνας» έτσι ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσει μια «σχεδιασμένη υποχώρηση».
«Αλλά αποδείχθηκε, ότι αυτό ήταν ένα είδος φραγμού που υποτίθεται ότι θα κάλυπτε την έκτακτη, ας πούμε, έξοδο των στρατευμάτων μας από την Avdiivka».
«Όσο λυπηρό κι αν ακούγεται τώρα», το Κίεβο «δεν έχει ακόμη τελικά στοιχεία για το πόσοι Ουκρανοί στρατιώτες θα μπορούσαν να είχαν αιχμαλωτιστεί ενώ έφευγαν από την πόλη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης