Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Πέθανε από φυσικά αίτια» αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου του Navalny

«Πέθανε από φυσικά αίτια» αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου του Navalny
Η ομάδα του εκλιπόντος επικριτή του Κρεμλίνου, , ανακοίνωσε σήμερα στο Χ ότι το πιστοποιητικό θανάτου του πολιτικού της αντιπολίτευσης γράφει ότι πέθανε από φυσικά αίτια

Η ομάδα του Navalny δήλωσε πως το πιστοποιητικό θανάτου του γράφει ότι πέθανε από φυσικά αίτια.
Ο Navalny πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε σωφρονιστική αποικία της Αρκτικής και η ομάδα και η οικογένειά του ισχυρίστηκαν ότι το Κρεμλίνο τον δολοφόνησε, έναν ισχυρισμό που το Κρεμλίνο απέρριψε.
Νωρίτερα σε δήλωση της η μητέρα του αποκάλυψε ότι οι αρχές της Ρωσίας της επέτρεψαν να δει τη σορό του γιου της και της έθεσαν τον όρο να τον κηδέψει κρυφά. 
Η μητέρα του Alexei Navalny αναφέρει μεταξύ άλλων: “Με κοίταξαν στα μάτια και μου είπαν ότι θα κάνουν κάτι στη σορό του γιου μου, αν δεν δεχτώ να τον κηδέψω κρυφά. Δεν συμφωνώ με αυτό. Θέλω όλοι εσείς που αγαπάτε τον Αλεξέι και βιώσατε τον θάνατο του ως προσωπική τραγωδία, να έχετε την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσετε”.

Τέλος ανέφερε πως οι τοπικές αρχές λαμβάνουν εντολές είτε από το Κρεμλίνο, είτε από μυστικές υπηρεσίες.
Η ομάδα του εκλιπόντος επικριτή του Κρεμλίνου, ανακοίνωσε σήμερα στο Χ ότι το πιστοποιητικό θανάτου του πολιτικού της αντιπολίτευσης γράφει ότι πέθανε από φυσικά αίτια.
Ο 47χρονος πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε σωφρονιστική αποικία της Αρκτικής και η ομάδα και η οικογένειά του ισχυρίστηκαν ότι το Κρεμλίνο τον δολοφόνησε, έναν ισχυρισμό που το Κρεμλίνο απέρριψε με οργή.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης