Τελευταία Νέα
Διεθνή

Netanyahu - Ισραήλ: Για να επανέλθουν οι κάτοικοι στο βόρειο τμήμα της Γάζας θα πρέπει να συντρίψουμε τη Hamas στον νότο

Netanyahu - Ισραήλ: Για να επανέλθουν οι κάτοικοι στο βόρειο τμήμα της Γάζας θα πρέπει να συντρίψουμε τη Hamas στον νότο
«Βρισκόμαστε στον δρόμο για την εξάλειψη της Hamas και την απελευθέρωση των ομήρων μας. Δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να πετύχουμε την ολοκληρωτική νίκη» ξεκαθαρίζει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu τόνισε ότι στόχος του ισραηλινού στρατού είναι να επιστρέψουν στην περιοχή οι μόνιμοι κάτοικοι της βόρειας Γάζας αφού «αποκατασταθεί η ασφάλεια» στην περιοχή.
«Στο νότο, έχουμε έναν απλό στόχο – την ολοκληρωτική νίκη», ανέφερε το γραφείο του, σύμφωνα με τους Times of Israel.
«Βρισκόμαστε στον δρόμο για την εξάλειψη της Hamas και την απελευθέρωση των ομήρων μας. Δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να πετύχουμε την ολοκληρωτική νίκη», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.
«Στο βορρά, έχουμε έναν απλό στόχο – να επιστρέψουμε τους κατοίκους. Για να φέρουμε πίσω τους κατοίκους, πρέπει να επαναφέρουμε το αίσθημα ασφάλειας και για να επαναφέρουμε το αίσθημα ασφάλειας, πρέπει να επαναφέρουμε την ασφάλεια, κάτι που θα κάνουμε», συνέχισε, αναλύοντας τη στρατηγική του Τελ Αβίβ.
Ο Netanyahu σχολίασε, επίσης, την κατάσταση στα σύνορα με τον Λίβανο, ξεκαθαρίζοντας ότι το Ισραήλ «είναι έτοιμο να αποκαταστήσει την ασφάλεια στο βορρά με κάθε μέσο».
«Σε κάθε περίπτωση, η Hezbollah πρέπει να το καταλάβει: Θα αποκαταστήσουμε την ασφάλεια. Ελπίζω να λάβουν αυτό το μήνυμα», διεμήνυσε στο μήνυμά του με αποδέκτη τη σιιτική οργάνωση του Λιβάνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης