Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διέλυσαν τους Ουκρανούς με βόμβες FAB-500 και πυροβολικό – Η νίκη στην Pobieda

Διέλυσαν τους Ουκρανούς με βόμβες FAB-500 και πυροβολικό – Η νίκη στην Pobieda
Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς οι Ουκρανοί θα μπορούσαν να κρατήσουν αυτό το μέρος σε τέτοιες συνθήκες υποστήριξε ο Βρετανός αναλυτής Αλέξανδρος Μερκούρης
Οι Ρώσοι διέλυσαν τις ουκρανικές δυνάμεις στο χωριό Pobieda, στο Donetsk με εναέριες βόμβες FAB-500 και πυρά πυροβολικού.
«Οι Ρώσοι επιτέθηκαν στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις κοντά στο χωριό Pobieda με βόμβες FAB και τις νίκησαν με πυρά πυροβολικού.
Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς οι Ουκρανοί θα μπορούσαν να κρατήσουν αυτό το μέρος σε τέτοιες συνθήκες» υποστήριξε ο Βρετανός αναλυτής Αλέξανδρος Μερκούρης.
Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε πως οι ρωσικές δυνάμεις απελευθέρωσαν το χωριό Pobieda που βρίσκεται στην κατεύθυνση του Donetsk.
Παράλληλα, ο ρωσικός στρατός βελτίωσε τις θέσεις του κατά μήκος της πρώτης γραμμής, και επικράτησαν σε συγκρούσεις με τρεις ουκρανικές ταξιαρχίες στις περιοχές των οικισμών Novomikhailovka και Krasnogorovka της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk.
Μάλιστα αναφέρεται πως στις μάχες αυτές εξοντώθηκαν περισσότεροι από 410 Ουκρανοί στρατιώτες, ένα τανκ, τρία τεθωρακισμένα άρματα μάχης και άλλος στρατιωτικός εξοπλισμός.
Τους τελευταίους μήνες ο ρωσικός στρατός προελαύνει σε όλο το μέτωπο του Donetsk, έχοντας απελευθερώσει σημαντικές πόλεις όπως η Maryinka και η Avdiivka.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης