Τελευταία Νέα
Διεθνή

Liz Truss (πρώην πρωθυπουργός Βρετανίας): Η Δύση είναι καταδικασμένη όσο κυριαρχεί η αριστερή ιδεολογία

Liz Truss (πρώην πρωθυπουργός Βρετανίας): Η Δύση είναι καταδικασμένη όσο κυριαρχεί η αριστερή ιδεολογία
Oι αριστερές πολιτικές δυνάμεις κυβέρνησαν για πάρα πολύ καιρό σε πάρα πολλές δυτικές χώρες τονίζει η Truss
Η Δύση είναι καταδικασμένη λόγω της μακροχρόνιας διακυβέρνησης των «αριστερών ελίτ», έκανε αυτή τη δήλωση η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Liz Truss σε συνέντευξή της στο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι Fox News.
«Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Δύση είναι καταδικασμένη αν δεν κερδίσουν οι συντηρητικοί και δεν είναι έτοιμοι να πάρουν τον έλεγχο των θεσμών που έχει αναλάβει η αριστερά»
Σύμφωνα με την πρώην πρωθυπουργό, οι αριστερές πολιτικές δυνάμεις κυβέρνησαν για πάρα πολύ καιρό σε πάρα πολλές δυτικές χώρες.
Η Liz Truss ανέφερε τα προβλήματα με τη μετανάστευση και τις ενέργειες για την υπεράσπιση της Παλαιστίνης ως αρνητικούς δείκτες της επιρροής τους.
Στη Βρετανία, η «αριστερά», υποστηρίζει, χρησιμοποιεί ενεργά την επιρροή της στα δικαστήρια για να αποτρέψει την απέλαση παράνομων μεταναστών.
Η Liz Truss σημείωσε ότι την τρομάζει το γεγονός ότι οι αριστερές ιδέες είναι τόσο διαδεδομένες στις Ηνωμένες Πολιτείες και, ειδικά στη διοίκηση του σημερινού επικεφαλής του Λευκού Οίκου, Biden.
Σύμφωνα με αυτήν, οι δραστηριότητες των συντηρητικών θα πρέπει να στοχεύουν όχι μόνο στην υπεράσπιση των θέσεων τους, αλλά και στην καταπολέμηση των επιβλαβών αριστερών ιδεών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης