Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Ο αθλητισμός να μείνει μακριά από την πολιτική – Γεννήθηκε για να ενώνει τον κόσμο και όχι να τον διχάζει

Putin: Ο αθλητισμός να μείνει μακριά από την πολιτική – Γεννήθηκε για να ενώνει τον κόσμο και όχι να τον διχάζει
«Το έχω τονίσει επανειλημμένα και θέλω να το επαναλάβω: ο αθλητισμός πρέπει να είναι απαλλαγμένος από κάθε πολιτική», υπογράμμισε ο Ρώσος πρόεδρος 
Ο αθλητισμός θα έπρεπε να κρατηθεί μακριά από την πολιτική, καθώς έχει σχεδιαστεί για να ενώνει τους ανθρώπους και όχι να τους διχάζει, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin.
Ο Ρώσος ηγέτης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Καζακστάν Kassym-Jomart Tokayev κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους για τη συμμετοχή του στους Αγώνες του Μέλλοντος, υποδεικνύοντας ότι αυτή η αθλητική διοργάνωση είναι «ανθρωπιστικής φύσης».
«Το έχω τονίσει επανειλημμένα και θέλω να το επαναλάβω: ο αθλητισμός πρέπει να είναι απαλλαγμένος από κάθε πολιτική, αντίθετα, πρέπει να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά. Έχουμε πολλούς συμμετέχοντες (στους Αγώνες του Μέλλοντος) από περισσότερες από 100 χώρες.
Έχουν έρθει από 104 χώρες, από διαφορετικές ηπείρους», είπε ο Putin.
Σύμφωνα με τον Ρώσο ηγέτη, μεταξύ εκείνων που έφτασαν για την τελετή έναρξης των Αγώνων του Μέλλοντος είναι οπαδοί των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αλλά και των παραδοσιακών αθλημάτων.
«Ας περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι αυτό στην πράξη. Χωρίς αμφιβολία θα κάνει καλό.
Επιπλέον, σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο οι νέοι ενδιαφέρονται για νέα αθλήματα» είπε ο Putin.
Κατά τη γνώμη του Ρώσου προέδρου, είναι «πολύ καλό» που η εκδήλωση δεν περιλαμβάνει μόνο ηλεκτρονικά παιχνίδια «που σας επιτρέπουν να κάθεστε ατελείωτα, αλλά και κίνηση, αληθινά αθλήματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης