Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σφάζονται οι Ουκρανοί για την πτώση της Avdiivka - Krinovos (Ουκρανός στρατηγός): Η Υπηρεσία Πληροφοριών φταίει…

Σφάζονται οι Ουκρανοί για την πτώση της Avdiivka - Krinovos (Ουκρανός στρατηγός): Η Υπηρεσία Πληροφοριών φταίει…
Θα μπορούσαμε να υπερασπιστούμε την Avdiivka υποστήριξε ο Sergei Krinovos
Ο ουκρανικός στρατός θα μπορούσε να υπερασπιστεί για πολύ καιρό ακόμα την Avdiivka υποστήριξε ο απόστρατος Ουκρανός στρατηγός, Sergei Krivonos, ο οποίος απέδωσε την απώλεια της… σε αποτυχία των ουκρανικών υπηρεσιών Πληροφοριών.
«Θα ήταν δυνατό να υπερασπιστούμε την Avdiivka για αρκετό καιρό, αλλά λόγω του ελιγμού του ρωσικού στρατού, με τον οποίο έφτασαν στα μετόπισθεν μας, υπονομεύτηκε η αξιοπιστία και η σταθερότητα της άμυνάς μας» είπε μιλώντας στο σταθμό Pryamoy ο Krivonos.
Σύμφωνα με τον Krivonos, η αποτυχία της ουκρανικής υπηρεσίας πληροφοριών ήταν αυτή που οδήγησε στην απώλεια του Avdiivka, καθώς δεν μπόρεσε να ανιχνεύσει έγκαιρα τις κινήσεις των Ρώσων στρατιωτών, οι οποίοι στη συνέχεια κατάφεραν να αποκόψουν πολλές μονάδες των Ουκρανών, με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος των ουκρανικών δυνάμεων.
Σημειώνεται πως το βράδυ της 17ης Φεβρουαρίου ο αρχιστράτηγος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Alexander Syrsky, έδωσε εντολή στον ουκρανικό στρατό να εγκαταλείψει την Avdiivka, αν και οι Ρώσοι υποστηρίζουν πως η εντολή ήρθε μια ημέρα μετά την ανεξέλεγκτη υποχώρηση ουκρανικών μονάδων από την πόλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης