Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τα ροζ σκάνδαλα που «στοιχειώνουν» τη χήρα Navalny - Το ίδρυμα - βιτρίνα, τα ρομαντικά ταξίδια της Yulia που γνώριζε... ο Alexei

Τα ροζ σκάνδαλα που «στοιχειώνουν» τη χήρα Navalny - Το ίδρυμα - βιτρίνα, τα ρομαντικά ταξίδια της Yulia που γνώριζε... ο Alexei
Η Anna Gonchar, η οποία συνεργάστηκε στενά με τη Yulia Navalnaya και μετακόμισε επίσης στη Γερμανία, περιέγραψε την παρούσα κατάσταση του διαδόχου οργανισμού του αρχικού Ιδρύματος ως απογοητευτική
Σε αποκαλύψεις... φωτιά προχώρησε πρώην εργαζομένη του «Ιδρύματος κατά της Διαφθοράς» και βοηθός της συζύγου του Alexei Navalny, Yulia Navalnaya για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο οργανισμός.
Η ίδια, αναφέρθηκε στον «παράξενο» ρόλο της Υulia ως διευθύντριας μετά την μετεγκατάστασή της στη Γερμανία και τις διάφορες σχέσεις της με τον επιχειρηματία Yevgeny Chichvarkin και τον Βούλγαρο δημοσιογράφο Christo Grozev κατηγορώντας την για διάφορες απιστίες εν γνώσει του συζύγου της... Alexei..
Σημειώνεται πως το «Ίδρυμα Καταπολέμησης της Διαφθοράς», που ιδρύθηκε από τον Navalny το 2011, διαλύθηκε με δικαστική απόφαση το 2021, καθώς χαρακτηρίστηκε ως εξτρεμιστικό.

Οι «αποκαλύψεις» πρώην εργαζόμενης 

Ειδικότερα, η Anna Gonchar, η οποία συνεργάστηκε στενά με τη Yulia Navalnaya και μετακόμισε επίσης στη Γερμανία, περιέγραψε την παρούσα κατάσταση του διαδόχου οργανισμού του αρχικού Ιδρύματος ως απογοητευτική.
Σχολίασε ότι η παρακμή ξεκίνησε πριν από την επιστροφή του Αλεξέι Ναβάλνι στη Ρωσία και επέκρινε τις τρέχουσες επιχειρήσεις της πως τις χρησιμοποιεί απλώς ως εικόνα.
Η Gonchar μίλησε κυρίως για την προσωπική ζωή της Yulia Navalnaya. Υποστήριξε ότι η Yulia Navalnaya είχε σχέσεις με συναδέλφους και χορηγούς του ιδρύματος. Ανέφερε συγκεκριμένα μια σχέση μεταξύ της Yulia και του Evgeny Chichvarkin, ενός επιχειρηματία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και πρώην συνιδιοκτήτη της Evroset, μιας αλυσίδας καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας.
Αυτή η υπόθεση που αναφέρει η Gonchar, ξεκίνησε το 2021 αφού η Γιούλια έφυγε από τη Ρωσία.

«Ο Navalny γνώριζε»

Ο Chichvarkin, σημαντικός χορηγός του Ιδρύματος, χρηματοδότησε επίσης την ιατρική περίθαλψη του Alexei Navalny στη Γερμανία το 2020. Η Gonchar ισχυρίστηκε ότι όταν ανέφερε στη Yulia οτι γνωρίζει για τις σχέσεις της, αυτή της ανταπάντησε ότι ο σύζυγός της το γνώριζε.
Επιπλέον, η Gonchar ισχυρίστηκε ότι η Yulia είχε σχέση με τον Christo Grozev, έναν Βούλγαρο δημοσιογράφο και επικεφαλής της Bellingcat. Ανέφερε ότι η Γιούλια και ο Γκρόζεφ έκαναν δύο ρομαντικά ταξίδια το 2023, ένα στη Νίκαια τον Ιούλιο και ένα άλλο στο Σαμονί-Μον Μπλαν κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με τη Gonchar, η Yulia μίλησε με θετικά λόγια για τον Grozev, σημειώνοντας τη σχέση του με τα παιδιά της και τον ρόλο του ως πατρικής φιγούρας για τον γιο της.
Η Gonchar ανέφερε αυτές τις καταστάσεις ως λόγους για την αποχώρησή της από την οργάνωση, εκφράζοντας δυσφορία για την οργάνωση ταξιδιών αναψυχής για τη γυναίκα του Alexei με διάφορους άντρες όσο ήταν φυλακισμένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης