Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτο σαμποτάζ στην Ισπανία: Άδειασε 60.000 λίτρα κρασί αξίας 2,5 εκατ. ευρώ

Απίστευτο σαμποτάζ στην Ισπανία: Άδειασε 60.000 λίτρα κρασί αξίας 2,5 εκατ. ευρώ
Ο δράστης έβαλε στο στόχαστρό του το οινοποιείο «Ribera del Duero Cepa 21» τα ξημερώματα της Κυριακής (18/2) και άδειασε τις δεξαμενές κρασιού, με αποτέλεσμα να χυθούν 60.000 λίτρα κόκκινου κρασιού ετικετών «Horcajo», «Malabrigo» και «Cepa 21» και αξίας που αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο ντοκουμέντο από την Ισπανία, το οποίο καταγράφει καρέ-καρέ τις κινήσεις ενός άνδρα, ο οποίος έκανε σαμποτάζ σε φημισμένο οινοποιείο στο Βαγιαδολίδ, ανοίγοντας τις κάνουλες σε δεξαμενές με κρασί.
Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η Diario De Valladolid, ο δράστης έβαλε στο στόχαστρό του το οινοποιείο «Ribera del Duero Cepa 21» τα ξημερώματα της Κυριακής (18/2) και άδειασε τις δεξαμενές κρασιού, με αποτέλεσμα να χυθούν 60.000 λίτρα κόκκινου κρασιού ετικετών «Horcajo», «Malabrigo» και «Cepa 21» και αξίας που αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
Κάμερες ασφαλείας του οινοποιείου κατέγραψαν τον κουκουλοφόρο δράστη, ο οποίος μπήκε στις αποθήκες και άνοιξε τις κάνουλες τριών δεξαμενών. Εικάζεται ότι ο σαμποτέρ είχε εξειδικευμένες γνώσεις για την ενέργειά του.
«Η επίθεση μάς πιάνει σε μια πολύ ευαίσθητη στιγμή επέκτασης της εταιρείας μας», δήλωσαν πηγές από την εταιρεία.
«Δεν έχω γνωρίσει ποτέ τέτοια δολιοφθορά. Δεν έχω ακούσει ποτέ να έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιο οινοποιείο. Έχω ακούσει για κλοπή φιαλών, αλλά να μπει κάποιος και να κάνει τέτοια ζημιά, να προκαλέσει τόσο κακό σε ένα οινοποιείο, δεν το είχα ξαναδεί ποτέ», δήλωσε ο José Moro, ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την Ισπανία:


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης