Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Κώστας Μπακογιάννης ξεκίνησε να διδάσκει στο Harvard

Ο Κώστας Μπακογιάννης ξεκίνησε να διδάσκει στο Harvard
Το πανεπιστημιακό ίδρυμα αναφέρει σχετικά ότι, «το study group του Κώστα Μπακογιάννη θα μελετά πώς θέματα εθνικού επιπέδου µπορεί να γίνουν προβλήματα τοπικού επιπέδου και θα εξετάζει την έννοια της διαχείρισης κρίσεων από κάτω προς τα πάνω»
Νέα αρχή στην καριέρα του Κώστα Μπακογιάννη, μετά την αποχώρησή του από το δήμο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων ξεκίνησε να διδάσκει μαθήματα ως καθηγητής πανεπιστημίου στο Harvard. Ο ίδιος είχε αποφοιτήσει από το Harvard πριν από 20 χρόνια, και για την επιλογή του ως πανεπιστημιακού εταίρου έπαιξε ρόλο και το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, καθώς και η πολύχρονη εμπειρία του στην πολιτική.
Το πανεπιστημιακό ίδρυμα αναφέρει σχετικά ότι, «το study group του Κώστα Μπακογιάννη θα μελετά πώς θέματα εθνικού επιπέδου µπορεί να γίνουν προβλήματα τοπικού επιπέδου και θα εξετάζει την έννοια της διαχείρισης κρίσεων από κάτω προς τα πάνω».
Οι φοιτητές που θα επιλέξουν το μάθημα του πρώην Δημάρχου, θα πρέπει να δίνουν το παρών κάθε Τετάρτη απόγευμα, 16:30 -17:30 ώρα Βοστώνης, ενώ η σχολή του Πανεπιστημίου που θα κάνει δια ζώσης μαθήματα είναι αυτή της Δημόσιας Διοίκησης.
Τη Δευτέρα, ο Κώστας Μπακογιάννης δημoσίευσε στο Χ (πρώην Τwitter) και την πρώτη φωτογραφία από το study group του αναφέροντας χαρακτηριστικά:
Τα διδάγματα, είναι καλό να τα μοιραζόμαστε. Μπορούν τα εθνικά ζητήματα να εξελιχθούν σε τοπικά προβλήματα; Στην ομάδα εργασίας με τους φοιτητές μου στο @HarvardIOP, συμφωνήσαμε πως μπορούν. Καλησπέρα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης