Τελευταία Νέα
Διεθνή

Salvini για θάνατο Navalny: Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στην Ιταλία, πώς μπορώ να κρίνω τι συνέβη στην άλλη άκρη του κόσμου

Salvini για θάνατο Navalny: Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στην Ιταλία, πώς μπορώ να κρίνω τι συνέβη στην άλλη άκρη του κόσμου
«Οι διαμαρτυρίες κατά της Λέγκα από την Αριστερά λαμβάνουν χώρα καθημερινά» τονίζει ο Ιταλός υπουργός
«Δεν γνωρίζω σχεδόν καθόλου τι συμβαίνει στην Ιταλία, πώς μπορώ να κρίνω τι συνέβη στην άλλη άκρη του κόσμου; Καταλαβαίνω τη θέση της συζύγου του Navalny, χρειάζεται σαφήνεια. Αλλά οι γιατροί, οι δικαστές το κάνουν, εμείς δεν το κάνουμε».
Αυτό δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Matteo Salvini, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο RTL 102,5, μιλώντας για τη συμμετοχή της Λέγκα στη λαμπαδηδρομία το βράδυ της Δευτέρας μετά το θάνατο του Ρώσου αντιπάλου Alexei Navalny, κατά τη διάρκεια της οποίας τα μέλη του κόμματος αποδοκιμάστηκαν.
«Οι διαμαρτυρίες κατά της Λέγκα από την Αριστερά λαμβάνουν χώρα καθημερινά», πρόσθεσε ο ηγέτης της.
«Ήμασταν στην πλατεία (του Καπιτωλίου στη Ρώμη) για να απαιτήσουμε σαφήνεια και τον τερματισμό όλων των ανοιχτών συγκρούσεων. Όλες οι ανοησίες περί διασυνδέσεων με τη Ρωσία έχουν αρχειοθετηθεί, οι δικαστές είπαν ότι δεν υπάρχει τίποτα».
Η ανταπάντηση του συμμάχου Tajani ήταν σκληρή, αν και χωρίς να αναφερθεί άμεσα στον Salvini: «Η Ρωσία δεν ανέχεται κανένα πραγματικό στοιχείο δημοκρατίας, ο Navalny στην πραγματικότητα δολοφονήθηκε από το σύστημα. Και αυτό το σύστημα είναι επικίνδυνο για την Ευρώπη», σχολίασε το νούμερο ένα της Forza Italia.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης