Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνελήφθη γυναίκα κατάσκοπος στη Ρωσία για εσχάτη προδοσία - Συγκέντρωνε κεφάλαια για την Ουκρανία

Συνελήφθη γυναίκα κατάσκοπος στη Ρωσία για εσχάτη προδοσία - Συγκέντρωνε κεφάλαια για την Ουκρανία
Ο Ρώσος πιλότος που αυτομόλησε στην Ουκρανία βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμούς σε γκαράζ στην Ισπανία
Στη σύλληψη μιας 33χρονης γυναίκας, διπλής υπηκοότητας ρωσικής και αμερικανικής, προχώρησε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας, στην ορεινή πόλη Yekaterinburg των Ουραλίων, ως ύποπτη για προδοσία και ενεργειών συγκέντρωσης κεφαλαίων για τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS, η 33χρονη κάτοικος του Λος Άντζελες συγκέντρωνε κεφάλαια για μια ουκρανική οργάνωση, της οποίας ο τελικός δικαιούχος ήταν ο ουκρανικός στρατός.

Νεκρός ο Ρώσος πιλότος που αυτομόλησε

Την ίδια ώρα, ο αρχηγός των υπηρεσιών ασφαλείας της Ρωσίας δήλωσε ότι ένας Ρώσος πιλότος που αυτομόλησε στην Ουκρανία, βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμούς σε γκαράζ στην Ισπανία την περασμένη εβδομάδα.
Ο Sergei Naryshkin, επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσίας (SVR), ενώ το ισπανικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων EFE μετέδωσε ότι ένα πτώμα που βρέθηκε στις 13 Φεβρουαρίου στην πόλη Villajoyosa, κοντά στο Αλικάντε στη νότια Ισπανία, ανήκε στον πιλότο Maxim Kuzminov, ο οποίος είχε προσγειωθεί στην Ουκρανία με το ελικόπτερο Mi-8 τον περασμένο Αύγουστο.
Ζούσε στην Ισπανία με ουκρανικό διαβατήριο με διαφορετικό όνομα, ανέφερε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης