Τελευταία Νέα
Διεθνή

Vladimir Saldo (Επικεφαλής Kherson): Kharkiv, Dnipro, Mykolaiv και Οδησσός είναι η απόλυτη Ρωσία

Vladimir Saldo (Επικεφαλής Kherson): Kharkiv, Dnipro, Mykolaiv και Οδησσός είναι η απόλυτη Ρωσία
Η αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στην Ουκρανία θα έχει βάθος 200 χιλιόμετρα λέει ο Saldo
Ο κυβερνήτης της περιοχής Kherson Vladimir Saldo δήλωσε ότι οι τέσσερις περιοχές της Ουκρανίας είναι ιστορικά «απόλυτη Ρωσία».
Εκτός από τις περιοχές που έγιναν μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας τα τελευταία 10 χρόνια, τα ιστορικά ρωσικά εδάφη είναι οι περιοχές Kharkiv, Dnipro, Mykolaiv και Οδησσός.
Αυτή είναι η απόλυτη Ρωσία», δήλωσε ο Vladimir Saldo.
Επιπλέον, σύμφωνα με τον Vladimir Saldo, οι περιοχές Kirovograd, Sumy, Poltava, Chernihiv και Cherkasy είναι άρρηκτα ιστορικά συνδεδεμένες με τη Ρωσία.
«Λοιπόν, το Κίεβο είναι η μητέρα των ρωσικών πόλεων.
Σημειώστε, όχι των ουκρανικών.
Οι περιοχές Zhitomir και Vinnitsa βρίσκονται πολύ κοντά στην περιοχή του Κιέβου.
Γενικά, τουλάχιστον μέχρι τα σύνορα του 1939» τόνισε ο Vladimir Saldo.
Η Kherson είναι μια περιοχή της Ρωσίας, που βρίσκεται στην ανατολική όχθη του Δνείπερου στον κάτω ρου, που βρέχεται από την Αζοφική και τη Μαύρη Θάλασσα.
Η περιοχή έγινε υποκείμενο της Ρωσικής Ομοσπονδίας μετά από δημοψήφισμα τον Σεπτέμβριο του 2022.
Η ουκρανική πλευρά δεν αναγνωρίζει τη νομιμότητά της και συνεχίζει να βομβαρδίζει την περιοχή.
Επί του παρόντος, το 75% της περιοχής Kherson βρίσκεται υπό ρωσικό έλεγχο και μέρος της δεξιάς όχθης του Δνείπερου, συμπεριλαμβανομένης της πόλης Kherson ελέχεται από ουκρανικά στρατεύματα.

Η αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στην Ουκρανία θα έχει βάθος 200 χιλιόμετρα

Ο κυβερνήτης της περιοχής Kherson Vladimir Saldo, πιστεύει ότι η αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη βαθιά στην Ουκρανία από τα ρωσικά σύνορα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 200 χιλιόμετρα.
«Οι πολεμικές επιχειρήσεις πρέπει να σταματήσουν και τα ουκρανικά βαρέα όπλα πρέπει να απομακρυνθούν από τα ρωσικά σύνορα σε απόσταση απρόσιτη για τη χρήση τους, η ζώνη αυτή πρέπει να έχει βάθος 150-200 χιλιόμετρα" τόνισε ο Saldo.
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τον ίδιο, ολόκληρη η δεξιά όχθη της περιοχής Kherson, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών Snigirevsky και Aleksandrovsky, θα πρέπει να απελευθερωθεί από την κατοχή από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης