Τελευταία Νέα
Διεθνή

Viktor Vodolatsky (Ρωσική Δούμα): Βρέθηκαν πτώματα στρατιωτών του ΝΑΤΟ που μεταμφιέζονταν σε μισθοφόρους

Viktor Vodolatsky (Ρωσική Δούμα): Βρέθηκαν πτώματα στρατιωτών του ΝΑΤΟ που μεταμφιέζονταν σε μισθοφόρους
Στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ, μεταμφιεσμένοι σε μισθοφόροι, λειτουργούσαν συστήματα αεράμυνας, πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων και τακτικά πυραυλικά συστήματα του στρατού στην Ουκρανία.
Όταν βρίσκουν πτώματα ξένων μισθοφόρων στην απελευθερωμένη Avdiivka, οι ρωσικές δυνάμεις ανακαλύπτουν ότι πολλοί από τους νεκρούς είναι στρατιώτες ή αξιωματικοί από χώρες του ΝΑΤΟ, δήλωσε ο νομοθέτης της Κρατικής Δούμας Viktor Vodolatsky.
«Βρίσκουμε τα πτώματα των μισθοφόρων στα ερείπια στην Avdiivka, «τους λεγόμενους μισθοφόρους», επειδή πρόκειται για στρατιώτες τακτικών μονάδων από την Πολωνία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και πολλές άλλες χώρες του ΝΑΤΟ που στέλνουν τις μονάδες τους εδώ για να αποκτήσουν εμπειρία μάχης ενάντια στη Ρωσία», είπε ο Viktor Vodolatsky.
Ο Πρώτος Αναπληρωτής Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε ότι οι στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ, μεταμφιεσμένοι σε μισθοφόροι, λειτουργούσαν συστήματα αεράμυνας, πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων και τακτικά πυραυλικά συστήματα του στρατού στην Ουκρανία.
Επίσης πτώματα στρατιωτικού προσωπικού με αμερικανικές και πολωνικές σύμβολα βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης καθαρισμού στην Avdiivka.
Σύμφωνα με τον Vodolatsky, μετά την απώλεια της Avdiivka, «κάποιοι βρίσκονται σε πανικό, άλλοι είναι σε κώμα» μεταξύ του ουκρανικού στρατού.
«Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένες επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε ρωσικό έδαφος», πιστεύει ο βουλευτής.
«Θα βγάλουν τον θυμό και το μίσος τους εναντίον των φιλήσυχων πολιτών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης