Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Απαράδεκτη η αντίδραση της Δύσης στον θάνατο Navalny - Απεχθείς δηλώσεις

Ρωσία: Απαράδεκτη η αντίδραση της Δύσης στον θάνατο Navalny - Απεχθείς δηλώσεις
«Θεωρούμε απολύτως απαράδεκτο να γίνονται τέτοιες, λοιπόν, ειλικρινά απεχθείς δηλώσεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov
Σχετικά Άρθρα
H αντίδραση της Δύσης στο θάνατο του Alexei Navalny ήταν «απολύτως απαράδεκτη», διαμηνύει το Κρεμλίνο.
«Θεωρούμε απολύτως απαράδεκτο να γίνονται τέτοιες, λοιπόν, ειλικρινά απεχθείς δηλώσεις», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov.
«Αυτές οι δηλώσεις, φυσικά, δεν μπορούν να προκαλέσουν καμία ζημιά στον επικεφαλής του κράτους μας», δήλωσε ο Peskov.
Ο Peskov δήλωσε ότι η έρευνα για τον θάνατο του Navalny βρίσκεται σε εξέλιξη και διεξάγεται σύμφωνα με τη ρωσική νομοθεσία.

Ουδέν σχόλιο για Putin

Ερωτηθείς πώς αντέδρασε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin, στην είδηση του θανάτου, ο Peskov απάντησε ότι δεν έχει τίποτα να προσθέσει.
Ο θάνατος του φυλακισμένου επικριτή του Κρεμλίνου προκάλεσε την Παρασκευή την ταχεία καταδίκη διεθνών ηγετών, υψηλόβαθμων δυτικών αξιωματούχων και στελεχών της ρωσικής αντιπολίτευσης, οι οποίοι επέρριψαν την ευθύνη σταθερά στη Ρωσία και χαρακτήρισαν τον θάνατο ένα ακόμη σημάδι της βαρβαρότητας του Putin, αναφορές που προκάλεσαν την αντίδραση της Μόσχας.
Το Σάββατο, οι υπουργοί Εξωτερικών της G7 που συγκεντρώθηκαν στην ετήσια διάσκεψη του Μονάχου για την ασφάλεια κάλεσαν τη Ρωσία να αποσαφηνίσει πλήρως τις συνθήκες του θανάτου του Navalny.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης