Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sergei Rudskoy (Ρώσος συνταγματάρχης): Στρατιώτες του ΝΑΤΟ πολεμούν στην Ουκρανία υπό το πρόσχημα των μισθοφόρων….

Sergei Rudskoy (Ρώσος συνταγματάρχης): Στρατιώτες του ΝΑΤΟ πολεμούν στην Ουκρανία υπό το πρόσχημα των μισθοφόρων….
Στο μέλλον, σε περίπτωση μεγάλης κλίμακας στρατιωτικής βοήθειας από τη Δύση, δεν μπορεί να αποκλειστεί άλλη απόπειρα αντεπίθεση τόνισε ο Rudskoy
Στρατιωτικό προσωπικό του ΝΑΤΟ, υπό το πρόσχημα των μισθοφόρων, συμμετέχει στις εχθροπραξίες στην Ουκρανία, δήλωσε ο επικεφαλής της κύριας επιχειρησιακής διεύθυνσης του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων, συνταγματάρχης Sergei Rudskoy, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μια ακόμα απόπειρα αντεπίθεσης από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις εφόσον υπάρξει μεγάλης κλίμακας στρατιωτική βοήθεια από τη Δύση.
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εξακολουθούν να διατηρούν τη μαχητική τους ικανότητα να διεξάγουν ενεργές επιχειρήσεις.
Στο μέλλον, σε περίπτωση μεγάλης κλίμακας στρατιωτικής βοήθειας από τη Δύση, δεν μπορεί να αποκλειστεί άλλη απόπειρα αντεπίθεση» είπε μιλώντας στη ρωσική εφημερίδα Krasnaya Zvezda ο Rudskoy, τονίζοντας ότι
το στρατιωτικό προσωπικό του ΝΑΤΟ, υπό το πρόσχημα των μισθοφόρων, συμμετέχει σε εχθροπραξίες.
Ελέγχει συστήματα αεράμυνας επιχειρησιακών-τακτικών πυραύλων και πολλαπλών συστημάτων εκτόξευσης πυραύλων και αποτελούν μέρος αποσπασμάτων επίθεσης» τόνισε ο Sergei Rudskoy.
Σύμφωνα με τον Sergei Rudskoy, αξιωματικοί του ΝΑΤΟ προετοιμάζουν «απευθείας» στρατιωτικές επιχειρήσεις για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.
Νωρίτερα, ο γραμματέας Τύπου του Ρώσου Προέδρου δήλωσε ότι πολλοί ξένοι μισθοφόροι πολεμούν στο πλευρό της Ουκρανίας, αυτό επιβεβαιώνεται κάθε φορά.
Τον Δεκέμβριο, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι από την αρχή της ειδικής επιχείρησης, οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν καταστρέψει πάνω από 5.800 ξένους μισθοφόρους και 103 εγκληματίες πολέμου που επέδειξαν ιδιαίτερη σκληρότητα εξοντώθηκαν στο έδαφος της Ουκρανίας.
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στο τμήμα άμυνας, με φόντο την αποτυχία των σχεδίων κινητοποίησης και για να κρύψει μεγάλες απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, το Κίεβο ενέτεινε τη στρατολόγηση μισθοφόρων.
Προσλαμβάνονται στις ΗΠΑ και τον Καναδά, μεταξύ άλλων με τη βοήθεια της CIA, καθώς και στην Ασία, τη Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένων των ελεγχόμενων από τους Αμερικανούς περιοχών της Συρίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης