Τελευταία Νέα
Διεθνή

Orban: Να καταλάβουμε τις Βρυξέλλες, πρέπει να φύγει η ανύπαρκτη και αλαζονική ηγεσία της ΕΕ

Orban: Να καταλάβουμε τις Βρυξέλλες, πρέπει να φύγει η ανύπαρκτη και αλαζονική ηγεσία της ΕΕ
Οι Βρυξέλλες άφησαν τους Ευρωπαίους στην τύχη τους, δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο χάσμα μεταξύ των πολιτικών των Βρυξελλών και των συμφερόντων και της βούλησης των Ευρωπαίων, δήλωσε ο Viktor Orban
Η πολιτική της ηγεσίας της ΕΕ απέχει πολύ από τα συμφέροντα των απλών Ευρωπαίων, χρειάζονται αλλαγές στις Βρυξέλλες.
Η Ουγγαρία, κατά τη διάρκεια της προεδρίας της ΕΕ, πρόκειται να «κάνει την Ευρώπη ξανά μεγάλη», δήλωσε ο πρωθυπουργός Viktor Orban το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2024.
«Χωρίς άλλη καθυστέρηση, οι Βρυξέλλες άφησαν τους Ευρωπαίους στην τύχη τους, δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο χάσμα μεταξύ των πολιτικών των Βρυξελλών και των συμφερόντων και της βούλησης των Ευρωπαίων. 
Επομένως, χρειάζονται αλλαγές στις Βρυξέλλες», είπε ο Orban κατά τη διάρκεια ομιλίας του για το το στρατηγικό σχεδιασμό του 2024.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό δεν θα συμβεί από μόνο του, μόνο με τη βία, «είναι απαραίτητο να καταληφθούν οι Βρυξέλλες» ώστε «να υπάρξουν επιτέλους αρκετοί Ευρωπαίοι μεταξύ των κατοίκων των Βρυξελλών».
«Η Ουγγαρία ετοιμάζεται να αναλάβει την προεδρία της ΕΕ. Κάντε την Ευρώπη ξανά μεγάλη", είπε ο Orban , χρησιμοποιώντας μια αναδιατύπωση του προεκλογικού σλόγκαν του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump Make America great again.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης