Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Τέσσερις νεκροί από ουκρανικό βομβαρδισμό στο Donetsk, 33 drones κατέρριψε η ρωσική αεράμυνα

Ρωσία: Τέσσερις νεκροί από ουκρανικό βομβαρδισμό στο Donetsk, 33 drones κατέρριψε η ρωσική αεράμυνα
Τα ουκρανικά drones καταρρίφθηκαν πάνω από τις περιφέρειες Bryansk, Belgorod, Voronezh, Kursk, Kaluga, που βρίσκονται στο δυτικό τμήμα της Ρωσίας.
Σχετικά Άρθρα
(Upd1). Tουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους μία έφηβη, και έξι τραυματίστηκαν από ουκρανικό βομβαρδισμό στην επαρχία Donetsk της ανατολικής Ουκρανίας, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της περιοχής Denis Pushilin στο κανάλι του στο Telegram.
Από το πλήγμα αυτό στο χωριό Panteleymonovka, τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν, εν των οποίων τα δύο παιδιά, έγραψε ο Pushilin, επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk.
Ο απολογισμός ενδέχεται να είναι πιο βαρύς, καθώς «απομακρύνουμε ερείπια», πρόσθεσε.
Ο Pushilin ανάρτησε φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ένα κτίριο με την σκεπή κατεστραμμένη, να έχει καταρρεύσει εν μέρει και συντρίμμια παντού τριγύρω.
Το χωριό που δέχτηκε επίθεση βρίσκεται μόλις 20 χιλιόμετρα από τη γραμμή του μετώπου και απέχει περίπου το ίδιο προς τα βορειοανατολικά από την πόλη Donetsk, την πρωτεύουσα της επαρχίας, ενώ είναι πολύ κοντά στην Avdiivka.

Οι Ρώσοι απέκρουσαν δύο ουκρανικές αντεπιθέσεις στο Kupyansk - Οι Ουκρανοί έχασαν 90 άνδρες

Στo υπόλοιπο μέτωπο, το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν δύο ουκρανικές αντεπιθέσεις στην περιοψή του Kupyansk κατά τις οποίες ο εχθρός έχασε 90 άνδρες, ένα τεθωρακσιμένο T -72 και δύο οχήματα μεταφοράς προσωπικού

Η ρωσική αεράμυνα αναχαίτισε 33 ουκρανικά drones

Παράλληλα το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας «αναχαίτισε ή κατέστρεψε» 33 ουκρανικά drones που κατευθύνονταν στη Ρωσία.
Τα drones αυτά καταρρίφθηκαν πάνω από τις περιφέρειες Bryansk, Belgorod, Voronezh, Kursk, Kaluga, στο δυτικό τμήμα της Ρωσίας.
Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημιές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης