Τελευταία Νέα
Διεθνή

Elon Musk (Αμερικανός επιχειρηματίας): ΗΠΑ και ΕΕ εμποδίζουν τις ειρηνευτικές συνομιλίες για την Ουκρανία, σε αδιέξοδο η σύγκρουση

Elon Musk (Αμερικανός επιχειρηματίας): ΗΠΑ και ΕΕ εμποδίζουν τις ειρηνευτικές συνομιλίες για την Ουκρανία, σε αδιέξοδο η σύγκρουση
O Elon Musk είπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Putin δεν θα ηττηθεί σε καμία περίπτωση στη σύγκρουση
Σχετικά Άρθρα
Ο Αμερικανός επιχειρηματίας Elon Musk συμφώνησε με την ανάρτηση του ενημερωτικού καναλιού Wall Street Silver στο κοινωνικό δίκτυο X, που ανέφερε ότι η ουκρανική σύγκρουση έφτασε σε αδιέξοδο.
Η Wall Street Silver ανέφερε ότι το μόνο εμπόδιο για την έναρξη των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων είναι η συνεχιζόμενη χρηματοδότηση του Κιέβου από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Σωστό», έγραψε ο Elon Musk .
Ο επιχειρηματίας υποστήριξε επίσης την άποψη ότι η Ρωσία θέλει μόνο να διατηρήσει τις ρωσόφωνες περιοχές στην ανατολική Ουκρανία και οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν αρκετό ανθρώπινο δυναμικό για να τις «ανακαταλάβουν».
Προηγουμένως, ο Elon Musk είπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Putin δεν θα ηττηθεί σε καμία περίπτωση στη σύγκρουση.
Ο επιχειρηματίας συμφώνησε επίσης με τη δήλωση ότι η οικονομική βοήθεια προς την Ουκρανία δεν θα αλλάξει το αδιέξοδο στο μέτωπο, αλλά μόνο θα παρατείνει τη σύγκρουση και θα οδηγήσει στο θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων Ουκρανών.

www.bankinngnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης