Τελευταία Νέα
Διεθνή

Όθων Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Είχα προσωπικό κώλυμα της τελευταίας στιγμής - Απερίφραστη η υποστήριξή μου στο νομοσχέδιο

Όθων Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Είχα προσωπικό κώλυμα της τελευταίας στιγμής - Απερίφραστη η υποστήριξή μου στο νομοσχέδιο
Τι δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών, με αρμοδιότητα τα θέματα αποδήμου Ελληνισμού και βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το νομοσχέδιο για τα ομόφυά ζευγάρια 
Σε κώλυμα της τελευταίας στιγμής οφείλεται η απουσία του Όθωνα Ηλιόπουλου από τη ψηφοφορία στη Βουλή για την ισότητα στον γάμο για όλους.
«Χαιρετίζω την απόφαση της Βουλής των Ελλήνων ως βήμα προόδου σε μια ανοιχτή και ισόνομη πολιτεία» τονίζει ο τομεάρχης Εξωτερικών, με αρμοδιότητα τα θέματα αποδήμου Ελληνισμού και βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσθέτει:
«Ο αγώνας μας για τα κοινωνικά δικαιώματα και για ένα κοινωνικό κράτος δικαίου με ελεύθερη κρατική παιδεία, εθνικό σύστημα υγείας και στήριξη των ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας είναι καθήκον του προοδευτικού κόσμου και θα συνεχιστεί χωρίς συμβιβασμούς».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Ως βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνω την απερίφραστη υποστήριξή μου στο νομοσχέδιο «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις» που αποτελεί πλέον και νόμο του κράτους που ανταποκρίνεται σε στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα των συμπολιτών μας και προάγει την ισότητα σε μία ανοιχτή και ανθρώπινη κοινωνία.
Η απουσία μου από την χθεσινή ονομαστική ψηφοφορία οφείλεται σε προσωπικό κώλυμα που δυστυχώς ανέκυψε την τελευταία στιγμή.
Χαιρετίζω την απόφαση της Βουλής των Ελλήνων ως βήμα προόδου σε μια ανοιχτή και ισόνομη πολιτεία.
Ο αγώνας μας για τα κοινωνικά δικαιώματα και για ένα κοινωνικό κράτος δικαίου με ελεύθερη κρατική παιδεία, εθνικό σύστημα υγείας και στήριξη των ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας είναι καθήκον του προοδευτικού κόσμου και θα συνεχιστεί χωρίς συμβιβασμούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης