Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σφαγείο – Οι Ουκρανοί έχασαν 5.550 στρατιώτες σε 7 μέρες στις μάχες με τους Ρώσους

Σφαγείο – Οι Ουκρανοί έχασαν 5.550 στρατιώτες σε 7 μέρες στις μάχες με τους Ρώσους
Βαρύτατες είναι οι απώλειες των ουκρανικών δυνάμεων στις μάχες με τον ρωσικό στρατό
Τρομακτικές είναι οι απώλειες του ουκρανικού στρατού στις μάχες, που προηγήθηκαν τις τελευταίες μέρες στην πρώτη γραμμή απέναντι στον ρωσικό στρατό.
Οι Ουκρανοί έχασαν συνολικά 5.550 στρατιώτες (νεκροί και τραυματίες) τις τελευταίες επτά μέρες, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας την Παρασκευή (16/2/2024).
Ειδικότερα περισσότεροι από 1.820 στρατιώτες σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν στην περιοχή του Donetsk.
Κατά τη δεδομένη περίοδο, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις απέκρουσαν 46 επιθέσεις από ουκρανικά στρατεύματα στην κατεύθυνση του Donetsk, 18 επιθέσεις στην περιοχή Kupyansk και τρεις επιθέσεις στο Νότιο Donetsk.
«Οι συνολικές απώλειες του εχθρού σε αυτήν την περιοχή Donetsk ανήλθαν σε περισσότερους από 1.820 στρατιωτικούς, 11 άρματα μάχης, 14 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 84 οχήματα, καθώς και 25 πυροβόλα πυροβολικού», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωσή του.
Η Ουκρανία έχασε επίσης περισσότερους από 1.585 στρατιώτες στο Krasny Liman, έως και 1.060 στρατιώτες στην κατεύθυνση του Νότιου Donetsk και πάνω από 775 στην περιοχή Kupyansk καθώς περισσότερους από 310 άνδρες στην Kherson, πρόσθεσε το υπουργείο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης