Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γιόρτασε ο Putin την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; - Απάντηση... Peskov - Η έκπληξη με τις 9 λευκές BMW - «From Russia with love»

Γιόρτασε ο Putin την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; - Απάντηση... Peskov - Η έκπληξη με τις 9 λευκές BMW - «From Russia with love»
Μόλις το 26% των ρώσων πολιτών δήλωσε ότι γιόρτασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέρυσι
«Όχι», απάντησε ορθά-κοφτά ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Peskov, όταν ρωτήθηκε εάν ο ρώσος πρόεδρος γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων.
Και φαίνεται ότι δεν είναι μόνος στη Ρωσία, καθώς, όπως αναφέρει το Politico, μόλις το 26% των ρώσων πολιτών δήλωσε ότι γιόρτασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέρυσι, σύμφωνα με δημοσκόπηση της VTsIOM. Για την ιστορία, το ποσοστό αυτό ήταν περίπου το διπλάσιο τη δεκαετία του 2000.
Παλαιότερα, ο ίδιος ο Putin είχε αποκαλύψει ότι κάποτε έλαβε ευχές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από την τότε σύζυγό του, το 2008, αλλά δεν του είχε στείλει κάρτα, είχε «παραπονεθεί» εκείνη την εποχή.
Επισήμως, ο ρώσος πρόεδρος είναι εργένης μετά το διαζύγιό του το 2014, μετά από 30 χρόνια γάμου. «Πρέπει πρώτα να αποκαταστήσω τη Ludmila και μετά θα σκεφτώ τον εαυτό μου», είχε πει ο Putin το 2014. 

From Russia with Love...

Αν και ορισμένοι ρώσοι πολιτικοί συνεχίζουν να κατακρίνουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως «δυτική επιβολή», ο Putin συνεχίζει να λαμβάνει μηνύματα αγάπης.
Όπως μεταδίδουν οι Μoscow Τimes, χθες στο Ταταρστάν, λάτρεις αυτοκινήτων οργάνωσαν ένα μίνι ράλι προς τιμήν του ρώσου προέδρου.
Εννέα λευκές BMW διέσχισαν τον παγωμένο ποταμό Βόλγα, έχοντας στις οροφές τους γράμματα που σχημάτιζαν τη φράση «Αγαπάμε τον Putin». www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης