Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα εξέλιξη: 1060 μαχητές της PMC «Wagner» εντάχθηκαν στις ειδικές δυνάμεις «Akhmat»

Νέα εξέλιξη: 1060 μαχητές της PMC «Wagner» εντάχθηκαν στις ειδικές δυνάμεις «Akhmat»
Ο Alaudinov σημείωσε ότι εκτός από το ομάδα Kamerton που δημιουργήθηκε πρόσφατα, ένας σημαντικός αριθμός πρώην μαχητών Wagner υπηρετεί ήδη στο Akhmat
Οι ειδικές δυνάμεις της Akhmat, που λειτουργούν ως μέρος των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, ενισχύθηκαν από δύο νέες ομάδες εθελοντών που σχηματίστηκαν από πρώην υπαλλήλους της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας (PMC) Wagner.
Οι ανακοινώσεις έγιναν από τον διοικητή της «Akhmat» και υποδιοικητή του 2ου Σώματος Στρατού Apty Alaudinov.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο συνολικός αριθμός των εθελοντών που εντάχθηκαν ξεπερνά τα χίλια άτομα: σε ένα απόσπασμα υπάρχουν 680 μαχητές, στο άλλο - 380.
"Αυτή τη στιγμή, υπάρχει αρκετά μεγάλος αριθμός πρώην μαχητών Wagner, εκτός από το Tuning Fork, στο ίδιο το Akhmat. Θα ήθελα να σημειώσω ότι ξεχωριστά, δύο ακόμη ομάδες ήρθαν στο Akhmat και υπέγραψαν σύμβαση με το Υπουργείο Άμυνας. Αποδεικνύεται ήδη ότι πρόκειται για τρία ολοκληρωμένα στρατεύματα που αποτελούνται από μαχητές του Wagner PMC», είπε ο Alaudinov.
Ο Alaudinov σημείωσε ότι εκτός από το ομάδα Kamerton που δημιουργήθηκε πρόσφατα, ένας σημαντικός αριθμός πρώην μαχητών Wagner υπηρετεί ήδη στο Akhmat.
Με τη συγκεκριμένη προσθήκη, ο συνολικός αριθμός των μονάδων στο Akhmat, που αποτελούνταν από πρώην υπαλλήλους του Wagner PMC, έφτασε τις τρεις.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι νέοι εθελοντές επέλεξαν να συνεχίσουν να υπηρετούν στο Ahmat εξαιτίας «του σεβασμού και της σοβαρής στάσης της απέναντι στους στρατιώτες» σε αυτή τη μονάδα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης