Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δοκιμάζουμε την ανανεωμένη Mercedes-Benz GLA 200

tags :
Δοκιμάζουμε την ανανεωμένη Mercedes-Benz GLA 200
Το μικρότερο SUV της γερμανικής φίρμας περνά από ένα διακριτικό facelift και συνεχίζει απτόητο την πορεία του
Κάθε φορά που βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι μιας Mercedes νιώθεις ότι συμμετέχεις μιας ιστορίας που από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα αυτοκινητιστικά δρώμενα.
Το 1924 η Mercedes-Benz έφερε σε κυκλοφορία το πρώτο παγκοσμίως αυτοκίνητο με φρένα και στους τέσσερις τροχούς, ενώ ήταν και η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που καθιέρωσε τις δοκιμές πρόσκρουσης (crash tests). Προς τι η ιστορική αναδρομή θα πείτε. Ωστόσο, έχει τη σημασία της, ειδικά ετούτη την εποχή που τα αυτοκίνητα έχουν κάνει άλματα στο πεδίο της ασφάλειας.
Φτάνοντας στο σήμερα και στην GLA 200, η οποία αποτελεί και το μικρότερο SUV της γερμανικής φίρμας, αισθάνεσαι ότι το DNA της φίρμας αποτυπώνεται σε κάθε λεπτομέρεια.
Και πως να μην είναι το παρελθόν παρόν…όταν το τριάκτινο αστέρι, σύμβολο της Mercedes, το έχει εμπνευστεί ο Γκότλιμπ Ντάιμλερ και συμβολίζει τον εκσυγχρονισμό των μεταφορών σε στεριά, αέρα και θάλασσα.
Μάλιστα αυτό υιοθετήθηκε το 1909 και φιγουράρει στο μπροστινό μέρος των Mercedes από το 1910 και μετά.
Επί της GLA, εξωτερικά το ανανεωμένο μοντέλο ξεχωρίζει από τη νέα μάσκα, τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες όπως και για τα νέα φωτιστικά της σώματα.
Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια διακριτική ανανέωση που δεν ρίχνει μαύρη πέτρα στις προηγούμενες εκδόσεις.
Και πως να το κάνει αφού η συνταγή ήταν επιτυχημένη (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης