Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η επόμενη στάση στο ευρωπαϊκό ταξίδι του Tucker Carlson επιφυλάσσει εκπλήξεις για τη ... Δύση

Η επόμενη στάση στο ευρωπαϊκό ταξίδι του Tucker Carlson επιφυλάσσει εκπλήξεις για τη ... Δύση
Το Βελιγράδι θα είναι η επόμενη στάση στο ευρωπαϊκό ταξίδι του Carlson
Η ευρωπαϊκή περιοδεία του Tucker Carlson δεν έχει τελειώσει.
Μετά από το τσουνάμι οκτώ ημερών στη Μόσχα - την οποία ο πρώην παρουσιαστής του Fox News περιέγραψε ως «πολύ πιο ωραία από οποιαδήποτε πόλη στη χώρα μου» - σύντομα θα πετάξει σε μια άλλη ιστορική πρωτεύουσα της γηραιάς ηπείρου: τη Σερβία.
Την είδηση επιβεβαίωσε η πρωθυπουργός της Σερβίας Ana Brnabić, η οποία μοιράστηκε τη σκηνή με τον Carlson στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης στο Ντουμπάι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και είπε ότι σκοπεύει να επισκεφθεί τη χώρα της στα μέσα του έτους.
«Γνωρίζει πολλά για τη Σερβία και είπε ότι σχεδιάζει να έρθει στη Σερβία στα μέσα του 2024 και ότι σέβεται εξαιρετικά τον πρόεδρο Aleksandar Vucic», δήλωσε η Brnabić αυτή την εβδομάδα.
«Και του είπα ότι ανυπομονώ να τον δω» ανέφερε, διατυπώνοντας, έτσι, ανοιχτή πρόσκληση προς τον δημοσιογράφο.

brabioc.JPG
Η πρωθυπουργός της Σερβίας Ana Brnabic

Η πρωθυπουργός της Σερβίας πρόσθεσε ότι είχε «συγχαρεί» τον Carlson για «το θάρρος του να κάνει μια πραγματικά εκπληκτική συνέντευξη» με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin αψηφώντας τη «λογοκρισία».
Υπενθυμίζεται ότι η δίωρη συνεδρίαση του Carlson με τον Putin νωρίτερα αυτόν τον μήνα ήταν η πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ρώσος πρόεδρος σε δυτικό δημοσιογράφο μετά την το ξέσπασμα του πολέμου με την Ουκρανία.
Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο τηλεπαρουσιαστής συμφιλιώθηκε με έναν ισχυρό Ευρωπαίο ηγέτη.
Το 2021, μετέδωσε την εκπομπή του από τη Βουδαπέστη, από όπου έλαβε συνέντευξη από τον Ούγγρο πρωθυπουργό Viktor Orban και επιβαίνοντας σε ένα στρατιωτικό ελικόπτερο για να επιθεωρήσει έναν φράχτη στα σύνορα.
Επέστρεψε στην ουγγρική πρωτεύουσα το 2023, όπου συναντήθηκε για λίγο με τον Σέρβο πρόεδρο Vucic.
Όπως δείχνουν τα πράγματα, πλέον οι δύο άνδρες θα συνομιλήσουν στο Βελιγράδι και μάλιστα ... μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης