Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εντολή Shoigu για μετατροπές σε πυραύλους Iskander, Kinzhal βάσει της εμπειρίας… από το μέτωπο

Εντολή Shoigu για μετατροπές σε πυραύλους Iskander, Kinzhal βάσει της εμπειρίας… από το μέτωπο
O Shoigu φέρεται να απαίτησε ακόμα πιο ταχείς ρυθμούς στην ανάπτυξη αμυντικών συστημάτων για την αντιμετώπιση των drones
Εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να γίνουν άμεσα βελτιώσεις στα τακτικά πυραυλικά συστήματα Iskander και Kinzhal λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο μέτωπο της Ουκρανίας έδωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Sergei Shoigu.
Όπως μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας ζήτησε να γίνουν οι απαραίτητες μετατροπές βάσει των συμπερασμάτων που έχουν προκύψει από την χρήση τους στο πεδίο των μαχών, ενώ επισήμανε την ανάγκη να γίνουν «όλα όσα χρειαζόμαστε για την καταπολέμηση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών».
Επιπλέον, αναφέρεται πως κατά την επίσκεψη του στο Γραφείο Σχεδιασμού Μηχανολόγων Μηχανικών στην Kolomna στην επαρχία της Μόσχας ο Shoigu έλεγξε την υλοποίηση της εντολής για την παραγωγή φορητών και επιχειρησιακών-τακτικών πυραυλικών συστημάτων.
Συγκεκριμένα, στον Ρώσο υπουργό Άμυνας παρουσιάστηκε το αντιαρματικό σύστημα «Khrizantema-S» με τους εκσυγχρονισμένους κατευθυνόμενους αντιαρματικούς πυραύλους Khrizantema-M καθώς και άλλα οπλικά συστήματα.
O Shoigu φέρεται να απαίτησε ακόμα πιο ταχείς ρυθμούς στην ανάπτυξη αμυντικών συστημάτων για την αντιμετώπιση των drones καθώς και του συγκροτήματος ενεργητικής προστασίας αρμάτων μάχης, του Arena M.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης