Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το παραδέχονται ανοιχτά οι Ουκρανοί: Εξαιρετικά δύσκολη και έντονη η κατάσταση σε Avdiivka, Kupyansk

Το παραδέχονται ανοιχτά οι Ουκρανοί: Εξαιρετικά δύσκολη και έντονη η κατάσταση σε Avdiivka, Kupyansk
Εξαιρετικά σημαντικές οι κατευθύνσεις σε Avdiivka, Kupyansk και Limansk λέει ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας
Η κατάσταση στο μέτωπο, και ιδιαίτερα στις κατευθύνσεις της Avdiivka και του Kupyansk είναι εξαιρετικά δύσκολη και έντονη για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, υποστηρίζει ο επικεφαλής των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, Alexander Syrsky.
«Μαζί με τον υπουργό Άμυνας, Rustem Umerov, πραγματοποιήσαμε επίσκεψη σε στρατιωτικές μονάδες που κρατούν την άμυνα στις κατευθύνσεις Avdiivka και Kupyansk.
Η επιχειρησιακή κατάσταση είναι περίπλοκη και τεταμένη» αναφέρει ο Syrsky, τονίζοντας ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις διεξάγουν αμυντικές επιχειρήσεις σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.
«Αναλύσαμε τους διαθέσιμους πόρους και τις ανάγκες των στρατευμάτων μας.
Βάσει των στοιχείων αυτών, λάβαμε πολλές σημαντικές αποφάσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση των μαχόμενων δυνατοτήτων των στρατιωτικών μας μονάδων» επισήμανε ο Syrsky.
Από την πλευρά του ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας, Rustem Umerov υπογράμμισε πως οι κατευθύνσεις σε Avdiivka, Kupyansk και Limansk είναι εξαιρετικά σημαντικές και για αυτό το λόγο η προσοχή των ουκρανικών δυνάμεων εστιάζει σε αυτές.
«Ακούσαμε αναφορές για την κατάσταση.
Ακούσαμε για τις ανάγκες.
Εργαζόμαστε για τα αιτήματα - ενισχύουμε θέσεις, στρατολογούμε μονάδες, τις ενισχύουμε με drones και με εξοπλισμό ηλεκτρονικού πολέμου» υποστήριξε ο Umerov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης