Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πανικός στο μέτωπο για Ουκρανούς – Τους αιφνιδίασαν οι Ρώσοι με τις ισχυρές και μαζικές επιθέσεις

Πανικός στο μέτωπο για Ουκρανούς – Τους αιφνιδίασαν οι Ρώσοι με τις ισχυρές και μαζικές επιθέσεις
Απλά τρομερές οι αναφορές των Ουκρανών στρατιωτών από την πρώτη γραμμή λέει ο Γερμανός δημοσιογράφος Julian Röpke
Για πανικό στο ουκρανικό στράτευμα από τα μαζικά και ισχυρά πλήγματα των Ρώσων στην πρώτη γραμμή του μετώπου κάνει λόγο ο Γερμανός δημοσιογράφος Julian Röpke.
Όπως μεταδίδει, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις αιφνιδιάστηκαν καθώς δεν περίμεναν ότι ο ρωσικός στρατός θα πραγματοποιούσε τόσο ισχυρές και μαζικές επιθέσεις
«Οι αναφορές των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων από το μέτωπο είναι απλά τρομερές.
Ουκρανοί ακτιβιστές υποδηλώνουν ότι η στρατιωτική ηγεσία υποτίμησε τις επιθετικές δυνατότητες της Ρωσίας ή απλά δεν περίμενε ότι οι Ρώσοι θα επιτίθεντο τόσο δυνατά και σε τόσο πολλά μέρη ταυτόχρονα» υποστηρίζει ο Γερμανός δημοσιογράφος, αναφέροντας πως πλέον διαπιστώνεται πόσο αποτελεσματικό είναι το έργο του ρωσικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, το οποίο παρέχει στο ρωσικό στρατό μεγάλο αριθμό drones και πυρομαχικά πυροβολικού.
Σύμφωνα με τον Röpke, για αυτούς ακριβώς τους λόγους είναι δύσκολο για τους Ουκρανούς να αποκρούσουν την επίθεση των ρωσικών δυνάμεων.
«Είναι προφανές ότι σε ορισμένες περιοχές δεν υπάρχει δεύτερη γραμμή άμυνας και η πρώτη δεν είναι τόσο καλά οχυρωμένη για να αντέξει τις τρέχουσες ρωσικές επιθέσεις» μεταδίδει ο Γερμανός δημοσιογράφος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης