Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κατρακύλα για τον στρατό των ΗΠΑ: Ένα ακόμη αμερικανικό ελικόπτερο AH-64 Apache συνετρίβη στην Ιορδανία

Κατρακύλα για τον στρατό των ΗΠΑ: Ένα ακόμη αμερικανικό ελικόπτερο AH-64 Apache συνετρίβη στην Ιορδανία
Το περιστατικό, στο οποίο τραυματίστηκαν δύο μέλη του πληρώματος, υπογραμμίζει τους κινδύνους που συνδέονται με τη λειτουργία του αμερικανικού στρατιωτικού εξοπλισμού
Ελικόπτερο AH-64 Apache της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ συνετρίβη στη δυτική Ιορδανία. Το περιστατικό, στο οποίο τραυματίστηκαν δύο μέλη του πληρώματος, υπογραμμίζει τους κινδύνους που συνδέονται με τη λειτουργία του αμερικανικού στρατιωτικού εξοπλισμού.
Το AH-64 Apache είναι ένα βασικό επιθετικό ελικόπτερο που χρησιμοποιείται από τον στρατό των ΗΠΑ από τη δεκαετία του 1980, καθώς και από μονάδες της Εθνικής Φρουράς σε διάφορες πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της Γιούτα.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος του ελικοπτέρου στην Ιορδανία εξακριβώνονται αυτή τη στιγμή από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Η κατάσταση των δύο μελών του πληρώματος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αλλά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.
Να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί σημαντικά τα περιστατικά με ελικόπτερα αυτού του τύπου, αν και δεν αναφέρονται επίσημα οι λόγοι για αυτό.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης