Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία έχει το πλεονέκτημα στο ουκρανικό μέτωπο - Αποκάλυψη από τις μυστικές υπηρεσίες της Νορβηγίας

Η Ρωσία έχει το πλεονέκτημα στο ουκρανικό μέτωπο - Αποκάλυψη από τις μυστικές υπηρεσίες της Νορβηγίας
Η Ουκρανία θα χρειαστεί εκτεταμένη δυτική στρατιωτική βοήθεια για να αντιστρέψει την κατάσταση
Οι ρωσικές δυνάμεις αποκτούν πλεονέκτημα στην Ουκρανία, προειδοποίησε η υπηρεσία πληροφοριών της Νορβηγίας.
ο πλεονέκτημα της Ρωσίας σε αριθμό στρατευμάτων και υλικού που προμηθεύεται από χώρες όπως η Βόρεια Κορέα και η Κίνα την έχει φέρει σε ισχυρότερη θέση από ό,τι πριν από ένα χρόνο, δήλωσε ο επικεφαλής της μονάδας στρατιωτικών πληροφοριών της Νορβηγίας.
Η Ουκρανία θα χρειαστεί εκτεταμένη δυτική στρατιωτική βοήθεια για να αντιστρέψει την κατάσταση, δήλωσε ο Andreas Stensones, σύμφωνα με το Sky News.

Σε ισχυρότερη θέση η Ρωσία

«Σε αυτόν τον πόλεμο, η Ρωσία βρίσκεται σήμερα σε ισχυρότερη θέση από ό,τι πριν από ένα χρόνο και βρίσκεται στη διαδικασία να αποκτήσει το πλεονέκτημα", δήλωσε στους δημοσιογράφους.
Η Ρωσία «μπορεί να κινητοποιήσει περίπου τρεις φορές περισσότερα στρατεύματα από την Ουκρανία και αντιμετωπίζει τις κυρώσεις καλύτερα από ό,τι αναμενόταν», τόνισε.
Η βιομηχανία της μπορεί πλέον να παράγει αρκετά πυρομαχικά, οχήματα μάχης, μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους για να διατηρήσει την πολεμική προσπάθεια όλο το χρόνο, ανέφερε.
«Θα χρειαστεί εκτεταμένη δυτική βοήθεια σε όπλα για να μπορέσουν οι ουκρανικές δυνάμεις να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και να ανακτήσουν την πρωτοβουλία στη σύγκρουση», δήλωσε ο Andreas Stensones.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης