Τελευταία Νέα
Διεθνή

Και όμως η Δύση τρέμει τους Ρώσους - Εντυπωσιακή η ραγδαία αύξηση του στρατιωτικού εξοπλισμού της

Και όμως η Δύση τρέμει τους Ρώσους - Εντυπωσιακή η ραγδαία αύξηση του στρατιωτικού εξοπλισμού της
Το ΝΑΤΟ προσπαθεί να εξηγήσει στους πολίτες των κρατών μελών του για την ανάγκη αύξησης των αμυντικών δαπανών γράφει η El Pais
Η Δύση ανησυχεί σοβαρά για το γεγονός ότι η Ρωσία έχει καταφέρει να αυξήσει τόσο γρήγορα την ικανότητα παραγωγής στρατιωτικού εξοπλισμού της αναφέρει σε δημοσίευμα της η ισπανική εφημερίδα El Pais.
Η El Pais υποστηρίζει πως τα κράτη – μέλη του ΝΑΤΟ προσπαθούν να εξηγήσουν στους πολίτες τους, την ανάγκη αύξησης των αμυντικών δαπανών.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι σχέσεις μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας δεν πρόκειται να βελτιωθούν και, υπό ένα αισιόδοξο σενάριο, θα παραμείνουν αμετάβλητες.
Ωστόσο, επισημαίνεται πως το γεγονός ότι η Μόσχα αύξησε τόσο γρήγορα την ικανότητα παραγωγής στρατιωτικού εξοπλισμού προκαλεί σοβαρή ανησυχία, δεδομένου ότι η ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία κινείται με αργούς ρυθμούς
Επιπλέον, υπογραμμίζεται πως η προεκλογική περίοδος στις Ηνωμένες Πολιτείες και η συμμετοχή του Donald Trump σε αυτήν επιδεινώνουν περαιτέρω τη συζήτηση στα κράτη - μέλη του ΝΑΤΟ για την ανάγκη αύξησης των στρατιωτικών δαπανών στο 2% του ΑΕΠ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης