Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι θα πάρουν ακόμα 4 πόλεις της Ουκρανίας - Οι Ευρωπαίοι θα τα βρουν με τον Putin, θα αφήσουν τις ΗΠΑ

Οι Ρώσοι θα πάρουν ακόμα 4 πόλεις της Ουκρανίας - Οι Ευρωπαίοι θα τα βρουν με τον Putin, θα αφήσουν τις ΗΠΑ
Οι Ευρωπαίοι θα αποφασίσουν ότι είναι απαραίτητο να συνυπάρξουν ειρηνικά με τη Ρωσία λέει ο πρώην αξιωματούχος της CIA, Scott Ritter
Η Ρωσία θα καταλάβει άλλες τέσσερις πόλεις της Ουκρανίας υποστηρίζει ο πρώην αξιωματούχος της CIA, Scott Ritter, ο οποίος υποστηρίζει ότι στο τέλος οι Ευρωπαίοι θα φύγουν από τη σφαίρα επιρροής των ΗΠΑ και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν καλές σχέσεις με τη Ρωσία.
Όπως λέει ο Ritter, ο ρωσικός στρατός θα καταλάβει την Οδησσό, το Nikolaev, το Dnepropetrovsk και το Kharkiv κατά τη διάρκεια της επικείμενης επίθεσης του.
«Θα πάνε στην Οδησσό, θα πάρουν το Nikolaev, το Dnepropetrovsk και το Kharkov…
Αυτό θα συμβεί.
Αυτές οι τέσσερις πόλεις δεν έχουν καμία πιθανότητα τώρα να διασωθούν, γιατί μετά την κατάρρευση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την προέλαση της Ρωσίας» υποστηρίζει ο Ritter, υπογραμμίζοντας πως ο ρωσικός στρατός εξουδετερώνει τους χειριστές των ουκρανικών drones, με αποτέλεσμα ο ουκρανικός στρατός να μην έχει έστω και αυτήν την αεροπορική υποστήριξη, γεγονός που επιτρέπει στις ρωσικές μονάδες να προχωρούν έχοντας την κάλυψη του πυροβολικού τους.
«Αυτή είναι η σύγκρουση τώρα
Αυτή είναι κυριολεκτικά η αρχή του τέλους» υπογραμμίζει ο Ritter.

Οι Ευρωπαίοι θα αφήσουν τις ΗΠΑ

Επιπλέον, ο Ritter αναφέρει πως η Ευρώπη αργά ή γρήγορα θα εγκαταλείψει την επιρροή των Ηνωμένων Πολιτειών και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει καλές σχέσεις με τη Ρωσία.
«Μου φαίνεται ότι στο μέλλον οι Ευρωπαίοι θα αποφασίσουν ότι είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί μια νέα αρχιτεκτονική ασφάλειας στην Ευρώπη που θα τους επιτρέψει να συνυπάρξουν ειρηνικά με τη Ρωσία» τονίζει ο Ritter.
Όπως λέει, οι κάτοικοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκφράζουν ήδη δυσαρέσκεια για τις φιλοαμερικανικές πολιτικές των ελίτ τους κάτι που εκδηλώνεται με μαζικές διαμαρτυρίες αγροτών και με απογοήτευση των ψηφοφόρων στα κυβερνώντα κόμματα των ευρωπαϊκών χωρών.
O Ritter εκτιμά πως η συνεργασία με τη Ρωσία φέρνει οικονομικά οφέλη στην Ευρώπη.
Για παράδειγμα, όπως λέει, μόνο οι ρωσικοί ενεργειακοί πόροι μπορούν να αναζωογονήσουν τη γερμανική οικονομία.
«Αυτό είναι το μόνο δυνατό αποτέλεσμα.
Τώρα, μπροστά στα μάτια μας, οι Ευρωπαίοι αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι είναι… όμηροι από πολιτικούς που δεν ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα της Ευρώπης και του πληθυσμού της» υποστηρίζει ο Ritter.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης