Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tο βρόμικο βιοχημικό εργαστήριο της Δύσης αποκαλείται Ουκρανία: Τα βιο-όπλα, τα πειράματα σε παιδιά και τα εμβόλια

Tο βρόμικο βιοχημικό εργαστήριο της Δύσης αποκαλείται Ουκρανία: Τα βιο-όπλα, τα πειράματα σε παιδιά και τα εμβόλια
«Η Δύση διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με βιολογικά όπλα-μεγάλα φαρμακεία-εμβόλια-στρατιωτικά εγκλήματα από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου»
Δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες χρησιμοποίησαν ασθενείς ψυχιατρικής πτέρυγας στη Μαριούπολη ως υποκείμενα σε δοκιμές φαρμάκων, ενώ η πόλη ήταν υπό τη δικαιοδοσία του Κιέβου, σύμφωνα με μια συλλογή εγγράφων που ανακαλύφθηκε στο υπόγειο ενός από τα νοσοκομεία της πόλης.
Τα έγγραφα δείχνουν ότι ακόμη και παιδιά ηλικίας από ένα έως έντεκα ετών χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα σε αυτά τα πειράματα, σύμφωνα με τα έγγραφα που ανακαλύφθηκαν στο υπόγειο του νοσοκομείου Νο. 7 στη Μαριούπολη από εργάτες οικοδομής.
Αυτές οι δοκιμές φαρμάκων διεξήχθησαν όταν η Μαριούπολη, μια πόλη με περισσότερους από 400.000 κατοίκους, βρισκόταν «υπό τον έλεγχο της Ουκρανίας, δηλαδή τον έλεγχο του ΝΑΤΟ», το οποίο «προσέφερε συγκέντρωση νοσοκομείων, εργαστηρίων και βολικές περιφερειακές συνδέσεις πτήσεων, για να συντονίσει ευκολότερα τα προγράμματα βιολογικών όπλων της Δύσης σε όλη την Ευρώπη», δηλώνει ο Jeff J. Brown, συνιδρυτής και επιμελητής της Επιτροπής Αλήθειας Bioweapon και συγγραφέας του The China Trilogy.
«Αυτό που το κοινό αδυνατεί να καταλάβει είναι ότι η ανάπτυξη και η χρήση βιοόπλων της Δύσης σε όλο τον κόσμο είναι στενά συνδεδεμένα με το Big Pharma, τα εμβόλια και τον στρατό.
Από το 2005, η Ουκρανία έχει γίνει κόμβος για τη συγχώνευση αυτών των τεσσάρων πτυχών, όπως έκαναν ήδη με τα 300+ εργαστήρια βιοόπλων των ΗΠΑ σε κάθε ήπειρο εκτός από την Ανταρκτική», τόνισε ο Brown στο Sputnik.
«Εάν ασχολείστε έντονα με την κατασκευή βιοόπλων για να εξοντώσετε εκατομμύρια αντιληπτούς εχθρούς σας, τότε η χρήση άτυχων ντόπιων πολιτών ως πειραματόζωων για να τους δοκιμάσετε και πειραματικά φάρμακα είναι απολύτως εντάξει».

Συνένοχοι στο έγκλημα Hillary, Obama και Biden

Αυτές οι αποκαλύψεις, ωστόσο, είναι «παλιές ειδήσεις», τόνισε με νόημα ο Brown, ο οποίος επεσήμανε ότι ο ίδιος και ο James Bradley το αποκάλυψαν τον Μάιο του 2022 «χάρη στα Ρωσικά Στρατεύματα Πυρηνικής, Βιολογικής και Χημικής Προστασίας» που έφεραν στο φως της δημοσιότητας στοιχεία για δραστηριότητες βιοεργαστηρίου που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ στο Ουκρανία.
«Ο Joe Biden, η Hillary Cliton και ο Barack Obama ήταν στη Γερουσία των ΗΠΑ από το 2005 έως το 2008. Μαζί, πίεσαν για την ανάπτυξη εργαστηρίων βιοόπλων στην Ουκρανία προς όφελος του Δημοκρατικού Κόμματος και των υποστηρικτών του», είπε.
Ενώ η διεξαγωγή αυτού του είδους έρευνας «παραβιάζει και τις δέκα ρήτρες του Κώδικα της Νυρεμβέργης του 1947», «δεν εμπόδισε και δεν εμποδίζει τη Δύση να τις παραβιάσει με τις παγκόσμιες εμβόλιο-στρατιωτικές επιχειρήσεις», παρατήρησε ο Brown.
«Η Δύση διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με βιολογικά όπλα-μεγάλα φαρμακεία-εμβόλια-στρατιωτικά εγκλήματα από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και συνεχίζει να το κάνει ατιμώρητα. Τίποτα δεν θα συμβεί με αυτούς τους παράγοντες μέχρι την κατάρρευση της Δύσης, όταν η παγκόσμια πλειοψηφία μπορεί επιτέλους να έχει δικαστήρια αλήθειας και συμφιλίωσης και μία "Νυρεμβέργη 2.0"», υποστήριξε.
Μετά την καταστροφή της ΕΣΣΔ, η Ουκρανία «έχει γίνει κεντρικό έδαφος για τα παγκόσμια καρτέλ εγκλήματος της Δύσης», με «συλλογή οργάνων, όπλα και εμπορία παιδιών/ανθρώπων, ξέπλυμα χρήματος, πορνεία, βασανιστήρια, παράνομα πειράματα ναρκωτικών και φυσικά τον νεοναζισμό» ακμάζει στη χώρα, υποστήριξε ο Brown.
«Είναι όλα μέρος ενός αδιάσπαστου συνόλου και με την Ουκρανία να είναι ένα από τα πιο διεφθαρμένα μέρη στον κόσμο, αφού εκεί υπάρχει άφθονη τοπική διαπλοκή», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης