Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γιατί οι κυβερνήσεις «χτυπούν» τους αγρότες - «Όποιος ελέγχει το διοξείδιο του άνθρακα ελέγχει τον κόσμο»

Γιατί οι κυβερνήσεις «χτυπούν» τους αγρότες - «Όποιος ελέγχει το διοξείδιο του άνθρακα ελέγχει τον κόσμο»
Τα τρακτέρ βρίσκονται στις πρωτεύουσες των ευρωπαϊκών χωρών… δικαίως
Από το Βέλγιο και τη Γερμανία έως την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ολλανδία, την Ιταλία οι αγρότες έχουν ξεσηκωθεί και αντιδρούν απέναντι στην Πράσινη Ανάπτυξη και στους κανονισμούς οι οποίοι, όπως λένε, «τους πνίγουν».
Και ενώ το αγροτικό κίνημα κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις του, ο ο Ολλανδός βουλευτής Rob Roos, σε ανοιχτή συζήτηση με τον Del Bigtree του The HighWire, πραγματεύεται την κλιματική απάτη, που προωθείται από τις ριζοσπαστικές ελίτ της παγκοσμιοποίησης στον δυτικό κόσμο για να αποκτήσουν περισσότερη εξουσία και έλεγχο.
«[Οι ελίτ] είναι αντίθετοι με τις οικογενειακές αξίες. Αντιτίθενται στη φυσική τροφή.
Πηγαίνουν ενάντια στην ελευθερία - γιατί αν πρέπει να αγοράσεις ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο;
Είναι σχεδόν διπλάσια και οι άνθρωποι δεν μπορούν να το αγοράσουν.
Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο – απλά δεν θα μπορείς να πας πουθενά και θα πρέπει να βασίζεσαι στα μέσα μαζικής μεταφοράς» εξήγησε ο Roos.
Σύμφωνα με τον βουλευτή, «η ψηφιοποίηση, αυτό που ονομάζουμε ψηφιακή ταυτότητα και ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας, όλα αυτά αφορούν μια νέα μορφή κομμουνισμού.
Αν λοιπόν θέλετε να ελέγχετε τους ανθρώπους, πρέπει να ελέγχετε το CO2 γιατί ό,τι κάνουμε στη ζωή:
αναπνέουμε, ζούμε, ταξιδεύουμε, τρώμε και ό,τι κάνουμε στη ζωή μας οδηγεί σε εκπομπές CO2.
Και αν μπορείτε να ελέγξετε το CO2, μπορείς να ελέγξεις τους ανθρώπους».

Ο απόλυτος έλεγχος

Στη συνέχεια, ο Ολλανδός βουλευτής έκανε λόγο για το πώς θα επιτευχθεί ο απόλυτος έλεγχος εκ μέρους των ελίτ.
«Όταν οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης συνδέσουν τις ψηφιακές ταυτότητες των ανθρώπων με το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας, θα γίνουμε απολύτως δούλοι.
Μεγάλο μέρος αυτής της παγκοσμιοποιητικής κατάληψης της Δύσης έγινε κατά τη διάρκεια της Covid.
Θυμηθείτε: το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Davos χαρακτήρισε την εποχή του κορωνοϊού ως Μεγάλη Επαναφορά.
Έχουμε μνημονεύσει 1.600 επιστήμονες, μεταξύ των οποίων και δύο νομπελίστες, οι οποίοι δήλωσαν σε επιστολή τους:
“Δεν υπάρχει έκτακτη κλιματική ανάγκη”.
Αλλά υπό το πρόσχημα της επικείμενης κλιματικής καταστροφής, οι παγκοσμιοποιητικές ελίτ, οι ΜΚΟ, οι κυβερνήσεις, οι πολιτικοί, οι μεγα-εταιρίες και, φυσικά, τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης φυτεύουν τους σπόρους του φόβου για το κλίμα, ώστε να προκαλέσουν το Great Reset, τη λεγόμενη και Μεγάλη Επαναφορά».
Υποχώρηση... προς το παρόν

Υπενθυμίζεται πως οι Ευρωπαίοι ηγέτες παρακολουθώντας τις σφοδρές αντιδράσεις, που έφτασαν ακόμα και στις πρωτεύουσες των χωρών, με τρακτέρ να βρίσκονται μπροστά ακόμη και στο Κολοσσαίο.
Μπροστά στο κύμα κινητοποιήσεων η Κομισιόν αναγκάστηκε να προβεί σε υποχωρήσεις.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτείνει να επιτραπεί στους αγρότες της Ε.Ε., για φέτος, να επωφεληθούν από τις παρεκκλίσεις από τους κανόνες της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής που τους υποχρεώνουν να διατηρούν ορισμένες περιοχές μη παραγωγικές.
Εξαφανίστηκε επίσης μια σημείωση για τη μείωση κατά 30% των εκπομπών μεθανίου και οξειδίου του αζώτου, η οποία υπήρχε σε προηγούμενα σχέδια της πρότασης της Επιτροπής για το 2040.
Ομοίως, αφαιρέθηκαν οι φράσεις για τη συνιστώμενη αλλαγή συμπεριφοράς των Ευρωπαίων –ενδεχομένως συμπεριλαμβανομένης της κατανάλωσης λιγότερου κρέατος ή γαλακτοκομικών προϊόντων– και την περικοπή των επιδοτήσεων για τα ορυκτά καύσιμα, πολλές από τις οποίες πηγαίνουν στους αγρότες για να τους βοηθήσουν με το κόστος του ντίζελ. Αντίθετα, εισήχθησαν πιο ήπιες διατυπώσεις σχετικά με την αναγκαιότητα της γεωργίας για την επισιτιστική ασφάλεια της Ευρώπης και τη θετική συμβολή που μπορεί να έχει. Ενα από τα άλλα αιτήματα του ΕΛΚ που ικανοποίησε η Επιτροπή ήταν μια ομάδα εργασίας της ΕΕ για να βοηθήσει άλλες χώρες να καθαρίσουν τους δικούς τους ρύπους – ένας έμμεσος τρόπος για να εξαλείψει ένα μειονέκτημα για τις ευρωπαϊκές εταιρείες, που πρέπει να πληρώσουν κάποιο τίμημα για τη ρύπανση από τον άνθρακα.
Σε κάθε περίπτωση, η πιο κρίσιμη «φράση» που πρέπει να θυμάστε από τη συνέντευξη του Roos είναι: «Αν μπορείτε να ελέγξετε το CO2, μπορείτε να ελέγξετε τους ανθρώπους».
Έτσι, την επόμενη φορά που θα πιάσετε τον εαυτό σας να ανησυχεί για ριζοσπαστικούς προοδευτικούς πολιτικούς και αδίστακτους δισεκατομμυριούχους, όπως ο Bill Gates, που υποστηρίζουν «πράσινες» πολιτικές, αναρωτηθείτε: Αυτές οι νέες πολιτικές οδηγούν σε απώλεια ελευθεριών;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης