Τελευταία Νέα
Διεθνή

Danilov (Ουκρανία): Πολύ δύσκολη η κατάσταση στην πρώτη γραμμή, δεν έχουμε όπλα

Danilov (Ουκρανία): Πολύ δύσκολη η κατάσταση στην πρώτη γραμμή, δεν έχουμε όπλα
Η κατάσταση στην πρώτη γραμμή είναι πολύ δύσκολη, δεν ήταν ποτέ εύκολη από τις 24 Φεβρουαρίου 2022» δήλωσε ο Γραμματέας του Ουκρανικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας Alexey Danilov
Το Κίεβο χρειάζεται περισσότερα όπλα, καθώς η κατάσταση στην πρώτη γραμμή σας είναι δύσκολη, δήλωσε ο Γραμματέας του Ουκρανικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας Alexey Danilov.
«Αν πω ότι όλοι οι Ουκρανοί στρατιώτες έχουν μεγάλο κίνητρο, αυτό δεν θα είναι αλήθεια», είπε σε συνέντευξή του στο πορτογαλικό πρακτορείο Lusa.
«Ο καθένας έχει τη δική του ηθική κατάσταση, το δικό του κίνητρο».
Η κατάσταση στην πρώτη γραμμή είναι πολύ δύσκολη. Δεν ήταν ποτέ εύκολη από τις 24 Φεβρουαρίου 2022.
Και αν κάποιος πιστεύει ότι η κατάσταση στην πρώτη γραμμή δεν είναι δύσκολη, αυτοί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πώς είναι ένας πόλεμος», είπε, προσθέτοντας ότι το Κίεβο χρειάζεται περισσότερα όπλα.
Ο ουκρανικός στρατός κάνει μάταιες προσπάθειες να πραγματοποιήσει επίθεση από τις αρχές Ιουνίου 2023.
Η ρωσική πλευρά έχει επανειλημμένα τονίσει ότι παρά τις μεγάλες απώλειες, το Κίεβο δεν έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα.
Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσουν την έλλειψη οποιασδήποτε προόδου στη ζώνη των επιχειρήσεων μάχης, οι αρχές της Ουκρανίας κατηγορούν το ΝΑΤΟ για ανεπαρκείς προμήθειες, ενώ αξιωματούχοι της Συμμαχίας ισχυρίζονται πως έχουν δώσει στην Ουκρανία όλα όσα χρειάζεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης