Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συρία: Είμαστε έτοιμοι για μία νέα πολεμική αντιπαράθεση με το Ισραήλ - Διαβουλεύσεις με Ιράν

Συρία: Είμαστε έτοιμοι για μία νέα πολεμική αντιπαράθεση με το Ισραήλ  - Διαβουλεύσεις με Ιράν
Ο Ιρανός Υπουργός Εξωτερικών Hossein Amir-Abdollahian έφτασε στη Δαμασκό την Κυριακή (11/2) για συνομιλίες με αρκετούς Σύρους αξιωματούχους
Η Συρία έχει διεξαγάγει πολλούς πολέμους εναντίον του Ισραήλ και είναι έτοιμη για περισσότερους, δήλωσε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας Faisal Miqdad.
«Η Συρία έχει διεξαγάγει πολλούς πολέμους εναντίον της σιωνιστικής οντότητας (Ισραήλ) και είναι έτοιμη για άλλους πολέμους.
Η Συρία θα αποφασίσει πότε και πού», είπε ο Miqdad κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Δαμασκό με τον Ιρανό Υπουργό Εξωτερικών Hossein Amir-Abdollahian η οποία μεταδόθηκε στη συριακή τηλεόραση.
Ο επικεφαλής του συριακού υπουργείου Εξωτερικών πρόσθεσε ότι η κατοχή μέρους του εδάφους της χώρας από το Ισραήλ, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Τουρκία είναι παράνομη, τονίζοντας ότι η Συρία είναι «έτοιμη να απελευθερώσει τα εδάφη της».
Ο Abdollahian έφτασε στη Δαμασκό την Κυριακή (11/2) για συνομιλίες με αρκετούς Σύρους αξιωματούχους.
Ο Σύρος πρόεδρος Bashar al-Assad δήλωσε σε συνάντηση με τον επικεφαλής του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών ότι οι ενέργειες των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες συνεχίζουν να προμηθεύουν όπλα στο Ισραήλ, απειλούν να επεκτείνουν την κλίμακα της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή.
Πρόσφατα, το Ισραήλ εξαπέλυσε αρκετές επιθέσεις σε συριακό έδαφος, συμπεριλαμβανομένης της Δαμασκού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης