Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Έξι νεκροί από συντριβή ελικοπτέρου - Ανάμεσά τους κορυφαία τραπεζικά και χρηματιστηριακά στελέχη της Νιγηρίας

ΗΠΑ: Έξι νεκροί από συντριβή ελικοπτέρου - Ανάμεσά τους κορυφαία τραπεζικά και χρηματιστηριακά στελέχη της Νιγηρίας
Οι επιβαίνοντας πήγαιναν να παρακολουθήσουν το φετινό Super Bowl
Σχετικά Άρθρα
Έξι νεκροί είναι ο απολογισμός της συντριβής ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.
Μεταξύ των θυμάτων είναι ο Herbert Wuigwe, διευθύνων σύμβουλος του Access Bank Group - του μεγαλύτερου τραπεζικού ομίλου στη Νιγηρία, σύμφωνα με το Forbes.
Το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (τοπική ώρα, πρωί Σαββάτου στην Ελλάδα) όταν ένα Eurocopter EC-130 με έξι επιβαίνοντες συνετρίβη κοντά στο Νίπτον της Καλιφόρνιας.
Οι επιβάτες ταξίδευαν στο Λας Βέγκας προκειμένου να παρακολουθήσουν το φετινό Super Bowl, τον τελικό του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL), σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων.
Η γενική διευθύντρια του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ) Enzogi Okontzo Iweala επιβεβαίωσε τον θάνατο του CEO της Access Bank Herbert Wuigwe, και του πρώην προέδρου του νιγηριανού χρηματιστηρίου Abibola Ogounbango.
«Τρομερή θλίψη για την είδηση του τραγικού χαμού του Herbert Wuigwe διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου Access Bank, της συζύγου και του γιου τους, καθώς και του Abibola Ogounbango σε συντριβή ελικοπτέρου», έγραψε η επικεφαλής του ΠΟΕ σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης