Τελευταία Νέα
Διεθνή

Lawrence Wilkerson (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Ο Zelensky σε απόγνωση - Γιατί χαίρεται ο Zaluzhny

Lawrence Wilkerson (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Ο Zelensky  σε απόγνωση - Γιατί χαίρεται ο  Zaluzhny
Ο Zelensky βρίσκεται σε απόγνωση, όπως αποδεικνύεται από το διάταγμά του για τον διορισμό του Syrsky ως αρχιστράτηγου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, τόνισε  ο συνταγματάρχης Lawrence Wilkerson
Ο πρώην γενικός διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, στρατηγός Valery Zaluzhny, είναι ευτυχής με την απομάκρυνσή του από το αξίωμα, καθώς δεν θα χρειαστεί να φέρει την ευθύνη για την ήττα των ουκρανικών στρατευμάτων, τόνισε ο πρώην σύμβουλος του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, συνταξιούχος συνταγματάρχης Lawrence Wilkerson.
«Νομίζω ότι ο Zaluzhny είναι πολύ οξυδερκής στις ενέργειές του και δεν φαίνεται να στεναχωριέται που απολύθηκε, γιατί δεν θα συνδεθεί με το φιάσκο της Ουκρανίας».
Σύμφωνα με τον στρατιωτικό, τώρα η κατάσταση είναι καλή για τον πρώην αρχιστράτηγο, αφού έχει πολύ υψηλή βαθμολογία στις δημοσκοπήσεις.
Ο Zelensky, με τη σειρά του, βρίσκεται σε απόγνωση, όπως αποδεικνύεται από το διάταγμά του για τον διορισμό του Syrsky ως αρχιστράτηγου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, πρόσθεσε ο συνταγματάρχης Lawrence Wilkerson.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης