Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (Πρώην CIA): Ο δημοσιογράφος Tucker Carlson αποδείχθηκε καλύτερος διπλωμάτης από την Hillary Clinton

Scott Ritter (Πρώην CIA): Ο δημοσιογράφος Tucker Carlson αποδείχθηκε καλύτερος διπλωμάτης από την Hillary Clinton
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, ο αμερικανός δημοσιογράφος έκανε μια δουλειά που ούτε ο υπουργός Εξωτερικών Blinken, ούτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Biden , ούτε η ίδια η Hillary Clinton μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν ενώ βρισκόταν σε δημόσιο αξίωμα
Σχετικά Άρθρα
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Hillary Clinton δεν έχει το δικαίωμα να επικρίνει τον Tucker Carlson, επειδή ως διπλωμάτης αποδείχθηκε πολύ καλύτερος από αυτήν, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter.
Η Hillary Clinton αποκάλεσε τον Tucker Carlson «χρήσιμο ηλίθιο» της Ρωσίας επειδή πήρε συνέντευξη από τον πρόεδρο Putin σε συνέντευξή του στο MSNBC.
«Ένας ηλίθιος που αποκαλεί κάποιον άλλο χρήσιμο ηλίθιο είναι η επιτομή της ειρωνείας.
Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα χρήσιμο στη Hillary Clinton», απάντησε ο Scott Ritter.
Σύμφωνα με τον πρώην αξιωματικό των υπηρεσιών πληροφοριών Scott Ritter, ο αμερικανός δημοσιογράφος έκανε μια δουλειά που ούτε ο υπουργός Εξωτερικών Blinken, ούτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Biden , ούτε η ίδια η Hillary Clinton μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν ενώ βρισκόταν σε δημόσιο αξίωμα.
Σε αντίθεση με τους υπουργούς Εξωτερικών, ο Tucker Carlson έδειξε την πραγματική τέχνη της διπλωματίας και άκουσε τη θέση του Putin.
«Το να ακούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε.
Σημαίνει ότι γνωρίζουμε και κατανοούμε ότι μπορούμε να κάνουμε τεκμηριωμένες κρίσεις.
Ο Tucker Carlson έκανε καλύτερη δουλειά από τη Hillary Clinton.
Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Tucker Carlson δημοσίευσε μια συνέντευξη με τον Putin η οποία έχει λάβει πάνω από 170 εκατομμύρια προβολές στο X και έχει λάβει πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.
Η συνέντευξη εμφανίστηκε επίσης στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου.
Σε συνέντευξή του στον Carlson, ο Putin εξήγησε λεπτομερώς ότι η Ρωσία δεν σκοπεύει να επιτεθεί σε χώρες του ΝΑΤΟ, ιδιαίτερα στην Πολωνία, τη Λετονία ή άλλες χώρες της Βαλτικής , και στη δυτική κοινωνία, οι πολιτικοί τακτικά «τρομάζουν» τον πληθυσμό τους με τη ρωσική απειλή, αποσπώντας την προσοχή από εσωτερικά προβλήματα.
Ο Ρώσος ηγέτης σημείωσε επίσης ότι οι δυτικές χώρες έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι η στρατηγική ήττα της Ρωσίας στη σύγκρουση με την Ουκρανία είναι αδύνατη, οπότε αν έχουν τέτοια κατανόηση, θα πρέπει να σκεφτούν τα επόμενα βήματά τους, ενώ η Ρωσία είναι έτοιμη για διάλογο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης