Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αδιανόητη αιματοχυσία – Οι Ουκρανοί έχασαν 2.200 στρατιώτες σε μόλις 7 μέρες και μόνο στο Donetsk

Αδιανόητη αιματοχυσία – Οι Ουκρανοί έχασαν 2.200 στρατιώτες σε μόλις 7 μέρες και μόνο στο Donetsk
Οι δυνάμεις της ρωσικής ομάδας μάχης Νότος απέκρουσαν 26 ουκρανικές επιθέσεις κοντά σε οικισμούς Krasnoye, Leninskoye, Klescheyevka, Shumy και Pobeda στο Donetsk
Σχετικά Άρθρα
Ασύλληπτο είναι το λουτρό αίματος για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις σε έναν πόλεμο - γενοκτονίας, στον οποίο τις ώθησε το καθεστώς Zelensky.
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχασαν πάνω από 2.190 στρατιώτες στην περιοχή του Donetsk την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε το Tass το Σάββατο (10/2/2024) επικαλούμενο υψηλόβαθμες στρατιωτικές πηγές.
«Οι δυνάμεις της ρωσικής ομάδας μάχης Νότος απέκρουσαν 26 ουκρανικές επιθέσεις κοντά σε οικισμούς Krasnoye, Leninskoye, Klescheyevka, Shumy και Pobeda στο Donetsk.
Επιδρομές της αεροπορίας και πυρά πυροβολικού έπληξαν τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις και τα στρατεύματα της εθνικής φρουράς κοντά σε Bogdanovka, Noviy, Kurdyumovka, Novgorodskoye, Andrew. Georgiyevka και Katerinovka, DPR», μετέδωσε το Tass.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι Ουκρανοί έχασαν πάνω από 2.190 στρατιώτες (νεκροί και τραυματίες), 2 άρματα μάχης, 13 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 38 αυτοκίνητα, 19 πυροβόλα πυροβολικού πεδίου και έναν εκτοξευτή Grad MLRS.
Οι Ρώσοι στρατιώτες προώθησαν τις θέσεις τους στη νότια περιοχή του Donetsk και απέκρουσαν πέντε ουκρανικές επιθέσεις τις τελευταίες 7 ημέρες.
Και εκεί οι Ουκρανοί είχαν τεράστιες απώλειες με 1.160 στρατιώτες (νεκρούς και τραυματίες) και τρία άρματα μάχης κατεστραμμένα.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης