Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μελέτη του Cureus διαλύει κάθε αμφισβήτηση: Τα «εμβόλια» mRNA Covid περισσότερους σκότωσαν παρά έσωσαν - Απαράδεκτα περισσότερες βλάβες από οφέλη

Μελέτη του Cureus διαλύει κάθε αμφισβήτηση: Τα «εμβόλια» mRNA Covid περισσότερους σκότωσαν παρά έσωσαν - Απαράδεκτα περισσότερες βλάβες από οφέλη
Οι ερευνητές ζητούν ένα «παγκόσμιο μορατόριουμ», καθώς η μελέτη αποκάλυψε «καλά τεκμηριωμένα» σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα και μια απαράδεκτη αναλογία βλάβης προς ανταμοιβή
Με σημαντικά χαμηλότερα ποσοστά αποτελεσματικότητας, τα εμβόλια mRNA για τον COVID-19 προκαλούν περισσότερους θανάτους παρά σώζουν ζωές, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Cureus στις 24 Ιανουαρίου, η οποία αποκάλυψε «καλά τεκμηριωμένα» σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα, και μια απαράδεκτη αναλογία βλάβης προς όφελος, με τις βλάβες να υπερτερούν ανησυχητικά, ωθώντας τους ερευνητές να ζητούν την δημιουργία  ενός «παγκόσμιο μορατόριουμ» και «άμεση απομάκρυνση» από το πρόγραμμα παιδικής ανοσοποίησης.
Η μελέτη ανέλυσε αναφορές από τις αρχικές δοκιμές φάσης 3 των εμβολίων mRNA για τον COVID-19 Pfizer και Moderna.
Αυτές οι δοκιμές οδήγησαν στην έγκριση των εμβολίων βάσει της Εξουσιοδότησης Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η μελέτη εξέτασε επίσης πολλές άλλες έρευνες και ανασκοπήσεις των δοκιμών, όπως γράφει το The Epoch Times.
Διαπίστωσε ότι τα εμβόλια είχαν «δραματικά χαμηλότερα» ποσοστά αποτελεσματικότητας από ό,τι ισχυρίστηκαν οι εταιρείες εμβολίων.

Επιπλέον, με βάση «συντηρητικές υποθέσεις, οι εκτιμώμενες βλάβες των εμβολίων mRNA του COVID-19 υπερτερούν κατά πολύ των ανταμοιβών: για κάθε ζωή που σώθηκε, υπήρχαν σχεδόν 14 φορές περισσότεροι θάνατοι που προκλήθηκαν από τις τροποποιημένες ενέσεις mRNA».
«Δεδομένων των καλά τεκμηριωμένων SAE (σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών ή παρενεργειών) και της απαράδεκτης αναλογίας βλάβης προς όφελος, παροτρύνουμε τις κυβερνήσεις να εγκρίνουν και να επιβάλουν ένα παγκόσμιο μορατόριουμ σε αυτά τα τροποποιημένα προϊόντα mRNA έως ότου δοθούν απαντήσεις σε όλα τα σχετικά ερωτήματα που αφορούν την αιτιότητα, το υπολειπόμενο DNA και την ανώμαλη πρωτεΐνική παραγωγή».
Οι συγγραφείς συνέστησαν επίσης την «άμεση αφαίρεση» των εμβολίων κατά του COVID-19 από το πρόγραμμα εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας.
Τόνισαν ότι τα παιδιά διατρέχουν πολύ χαμηλό κίνδυνο από τη μόλυνση.
«Είναι ανήθικο και ασυνείδητο να χορηγείται ένα πειραματικό εμβόλιο σε ένα παιδί που έχει σχεδόν μηδενικό κίνδυνο να πεθάνει από COVID-19 αλλά έχει τεκμηριωμένο κίνδυνο μόνιμης καρδιακής βλάβης 2,2% με βάση τα καλύτερα διαθέσιμα προοπτικά δεδομένα».

Πολύ χαμηλό ποσοστό αποτελεσματικότητας

Μετά τις πρώτες δοκιμές των Pfizer και Moderna, υποστηρίχθηκε ότι τα εμβόλια mRNA COVID-19 είχαν 95% μείωση του συμπτωματικού COVID-19.
Η μελέτη επεσήμανε ότι αυτή η υπόθεση αποτελεσματικότητας ήταν εσφαλμένη.
Ο ισχυρισμός της Pfizer βασίστηκε στο γεγονός ότι μόνο οκτώ από τους 22.000 λήπτες εμβολίου προσβλήθηκαν από COVID-19 κατά τη διάρκεια της δοκιμής σε σύγκριση με 162 από τα 22.000 άτομα στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου.
Συνολικά, αναφέρθηκαν 170 επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 και στις δύο ομάδες.
Ωστόσο, οι ερευνητές τόνισαν ότι ένας μεγάλος αριθμός λοιμώξεων εμπίπτει στην κατηγορία των «ύποπτων» COVID-19, η οποία αγνοήθηκε.
Συνολικά 3.410 τέτοιες ύποπτες περιπτώσεις εντοπίστηκαν στη δίκη, που είναι 20πλάσιο από τις 170 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις.
«Υπήρχαν 1.594 τέτοιες περιπτώσεις στην ομάδα που εμβολιάστηκε και 1.816 στο εικονικό φάρμακο.
Όταν λαμβάνουμε υπόψη τόσο τα επιβεβαιωμένα όσο και τα ύποπτα περιστατικά, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά της εμφάνισης συμπτωμάτων πέφτει μόνο στο 19%, πολύ κάτω από το όριο μείωσης RR (σχετικός κίνδυνος) 50% που απαιτείται για την ρυθμιστική έγκριση», ανέφερε η μελέτη.
«Επομένως, όταν εξετάζουμε τόσο τα επιβεβαιωμένα όσο και τα ύποπτα κρούσματα, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου φαίνεται να ήταν δραματικά χαμηλότερη από τον επίσημο ισχυρισμό του 95%».

Ζωές που σώθηκαν έναντι θανάτων

Οι ερευνητές επέκριναν τις δοκιμές Pfizer και Moderna για «αποκλειστική εστίαση» στον σχετικό κίνδυνο ή στο μέτρο RR, ενώ παραλείπουν την απόλυτη μείωση του κινδύνου.
Υποστήριξαν ότι η απόλυτη μείωση του κινδύνου «δίνει μια καλύτερη ένδειξη της κλινικής χρησιμότητας ενός φαρμάκου».
«Απαιτούνται και οι δύο τύποι εκτίμησης κινδύνου για την αποφυγή μεροληψίας αναφοράς και για την παροχή μιας πιο ολοκληρωμένης προοπτικής σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.
Η παράλειψη των στατιστικών στοιχείων κινδύνου οδηγεί σε υπερεκτίμηση των κλινικών οφελών των εμβολίων».
Σε αντίθεση με το ποσοστό αποτελεσματικότητας 95% χρησιμοποιώντας το μέτρο RR, η απόλυτη μείωση κινδύνου για τα εμβόλια Pfizer και Moderna ήταν 0,7% και 1,1%, αντίστοιχα, ανέφερε η μελέτη.
«Μια απόλυτη μείωση του κινδύνου κατά περίπου 1% για τους εμβολιασμούς με mRNA για τον COVID-19 σήμαινε ότι θα έπρεπε να γίνει ένεση σε σημαντικό αριθμό ατόμων προκειμένου να αποτραπεί ένα μόνο ήπιο έως μέτριο κρούσμα COVID-19».
Για να αποφευχθεί ένα κρούσμα μόλυνσης από τον COVID-19, 142 άτομα θα πρέπει να εμβολιαστούν με το εμβόλιο Pfizer, ανέφερε η μελέτη.

Όταν επρόκειτο για τη Moderna, χρειάστηκε να κάνουν εμβόλιο σε 88 άτομα.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους αριθμούς καθώς και τα ποσοστά θνησιμότητας λόγω μόλυνσης από τον COVID-19, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι περίπου 52.000 άτομα θα πρέπει να εμβολιαστούν για να αποφευχθεί ένας θάνατος που σχετίζεται με τον COVID-19.
Αυτό θα σήμαινε δύο ζωές που θα σωθούν για περίπου 100.000 ενέσεις του εμβολίου Pfizer.
Ωστόσο, υπάρχει κίνδυνος 27 θανάτων ανά 100.000 δόσεις εμβολίου Pfizer, υπολόγισαν οι ερευνητές.
Ως εκ τούτου, για κάθε ζωή που σώζεται από το τρύπημα, σχεδόν 14 ζωές θα χάνονταν λόγω του εμβολίου mRNA, ανέφερε η μελέτη.
Οι συγγραφείς σημείωσαν ότι η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων και Συναφών Βιολογικών Προϊόντων (VRBPAC) του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) «δεν περιλάμβανε απόλυτα μέτρα μείωσης κινδύνου» κατά την εξέταση των δεδομένων εμβολίων.
Αυτή η ενέργεια παρέκκλινε από τις κατευθυντήριες γραμμές του FDA «οι οποίες δηλώνουν ότι και οι δύο προσεγγίσεις είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου να αποφευχθεί η άστοχη χρήση των φαρμακευτικών προϊόντων».

Σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες

Οι ερευνητές ανέφεραν μια ανάλυση του Σεπτεμβρίου 2022 για να περιγράψουν λεπτομερώς τη διεισδυτικότητα των σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών (SAE) μεταξύ της εμβολιασμένης ομάδας στις δοκιμές. Η ανάλυση εξέτασε τα δεδομένα των δοκιμών τόσο της Pfizer όσο και της Moderna, ανακαλύπτοντας περίπου 125 SAE ανά 100.000 λήπτες εμβολίων.
Αυτό έδειξε ένα SAE ανά 800 εμβόλια.
«Η δοκιμή Pfizer εμφάνισε 36 τοις εκατό υψηλότερο κίνδυνο σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών στην ομάδα του εμβολίου (σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο)…
Η δοκιμή Moderna εμφάνισε 6 τοις εκατό υψηλότερο κίνδυνο σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών στην ομάδα του εμβολίου», ανέφερε η ανάλυση.
«Αυτά τα ευρήματα έρχονται σε έντονη αντίθεση με τον αρχικό ισχυρισμό του FDA ότι τα SAE που αναφέρθηκαν από τις δύο βασικές δοκιμές ήταν «ισορροπημένα μεταξύ των ομάδων θεραπείας»», σημείωσαν ερευνητές από τη μελέτη της 24ης Ιανουαρίου.
Αυτή η απόκλιση θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι η FDA υπολόγισε μόνο τον αριθμό των ατόμων με σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες παρά το σύνολο των SAE που παρουσίασαν τα άτομα της δοκιμής, είπαν.

Εφόσον ένα άτομο μπορεί να έχει πολλαπλά SAE, η καταμέτρηση μόνο ατόμων θα παρήγαγε μικρότερο αριθμό από τον συνολικό αριθμό τέτοιων ανεπιθύμητων ενεργειών.
«Όταν τα SAE εξετάστηκαν συλλογικά, οι κίνδυνοι στην ομάδα των εμβολίων ήταν σημαντικά αυξημένοι πέρα από αυτούς που είχαν καθοριστεί προηγουμένως από τον FDA», έγραψαν οι ερευνητές.
Η ανάλυση διαπίστωσε ότι ο υπερβολικός κίνδυνος σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών ειδικού ενδιαφέροντος (AESI) μεταξύ της ομάδας εικονικού φαρμάκου ήταν 10,1 ανά 10.000 άτομα.
Ωστόσο, η μείωση του κινδύνου για νοσηλεία COVID-19 σε αυτήν την ομάδα ήταν μόνο 2,3 ανά 10.000 άτομα.
Αυτό σήμαινε ότι τα άτομα διέτρεχαν πάνω από τετραπλάσιο κίνδυνο να υποστούν AESI μετά τον εμβολιασμό από ό,τι ήταν να νοσηλευτούν από τη μόλυνση.
Στη δοκιμή Moderna, τα άτομα διέτρεχαν περισσότερο από δύο φορές τον κίνδυνο να εμφανίσουν AESI παρά να νοσηλευτούν.
"Για να θέσουμε αυτά τα ευρήματα σε προοπτική, το επίσημο ποσοστό SAE για άλλα εμβόλια είναι μόνο 1-2 ανά εκατομμύριο", ανέφερε η μελέτη της 24ης Ιανουαρίου.
Η «εκτίμηση της ανάλυσης του 2020 με βάση τα δεδομένα των δοκιμών της Pfizer (1.250 SAE ανά εκατομμύριο) υπερβαίνει αυτό το σημείο αναφοράς κατά τουλάχιστον 600 φορές».

Βιαστικά εμβόλια

Στη μελέτη της 24ης Ιανουαρίου, οι ερευνητές σημείωσαν ότι η ασφάλεια των προϊόντων mRNA «ποτέ δεν αξιολογήθηκε» με τρόπο σύμφωνο με τα επιστημονικά πρότυπα για τα εμβόλια ή τα προϊόντα γονιδιακής θεραπείας (GPT), τα οποία ισχυρίζονται ότι είναι «η πιο ακριβής ταξινόμηση» για αυτά. τρυπήματα.
«Πολλά βασικά ευρήματα των δοκιμών είτε αναφέρθηκαν εσφαλμένα είτε παραλείφθηκαν εντελώς από τις δημοσιευμένες αναφορές.
Τα συνήθη πρωτόκολλα δοκιμών ασφαλείας και οι τοξικολογικές απαιτήσεις παρακάμφθηκαν από τον FDA και τους κατασκευαστές εμβολίων.
Καθώς οι δύο δοκιμές τερματίστηκαν πρόωρα, δεν υπήρξε ποτέ «αμερόληπτη αξιολόγηση» πιθανών σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών.
«Μόνο μετά την EUA έγιναν εμφανείς οι σοβαρές βιολογικές συνέπειες από την επίσπευση των δοκιμών, με πολυάριθμα καρδιαγγειακά, νευρολογικά, αναπαραγωγικά, αιματολογικά, κακοήθη και αυτοάνοσα SAE που εντοπίστηκαν και δημοσιεύτηκαν στην ιατρική βιβλιογραφία με κριτές».
Επιπλέον, τα εμβόλια mRNA του COVID-19 που παράγονται και αξιολογήθηκαν στις δοκιμές δεν ήταν τα ίδια με αυτά που κατασκευάστηκαν και χορηγήθηκαν σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Η παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμού χρησιμοποίησε ένα εμβόλιο που παράγεται με διαφορετική διαδικασία, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι έχει «διαφόρους βαθμούς μόλυνσης από το DNA».
Οι ερευνητές τόνισαν ότι αρκετοί υπερβολικοί θάνατοι, καρδιακά επεισόδια, εγκεφαλικά και άλλα σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα έχουν αποδοθεί λανθασμένα στο COVID-19 αντί στα εμβόλια mRNA του COVID-19 από τις αρχές του 2021.

Οι τραυματισμοί από αυτά τα εμβόλια αλληλεπικαλύπτονται τόσο με το μετα-οξύ σύνδρομο COVID-19 (PACS) όσο και με τη σοβαρή οξεία ασθένεια COVID-19, η οποία καταλήγει συχνά να κρύβει τη συμβολή του εμβολίου σε τέτοιες καταστάσεις.
«Πολλαπλές ενισχυτικές ενέσεις φαίνεται να προκαλούν δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, συμβάλλοντας έτσι παραδόξως στην αυξημένη ευαισθησία στις λοιμώξεις από τον COVID-19 με διαδοχικές δόσεις».
Για τη «συντριπτική πλειοψηφία» των ενηλίκων ηλικίας κάτω των 50 ετών, τα αντιληπτά οφέλη των εμβολίων mRNA υποβαθμίστηκαν λόγω της «δυνητικής αναπηρίας και απειλητικής για τη ζωή βλάβης».
Η μελέτη ανέφερε ότι οι ηλικιωμένοι μπορεί να διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο να υποστούν τέτοια βλάβη.
Το CDC και το FDA επικρίθηκαν
Σχολιάζοντας τη μελέτη, ο Mat Staver, ιδρυτής και πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής Liberty Counsel, είπε ότι στο έγγραφο, οι επιστήμονες «επιβεβαιώνουν τι καλή επιστημονική έρευνα έχει δείξει εδώ και χρόνια, ότι αυτές οι λήψεις δεν ήταν ποτέ ασφαλείς ούτε αποτελεσματικές».
«Ο FDA και το CDC υποτίθεται ότι προστατεύουν τους ανθρώπους, αλλά έχουν γίνει το σκυλάκι της φαρμακευτικής βιομηχανίας.
Αυτό πρέπει να αλλάξει».
Το CDC βρίσκεται επί του παρόντος υπό έλεγχο για την καταστολή μιας προειδοποίησης για μυοκαρδίτιδα από τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.
Η μυοκαρδίτιδα είναι μια φλεγμονή του καρδιακού μυός που ονομάζεται μυοκάρδιο.
Ένα έγγραφο που αποκτήθηκε πρόσφατα από τους The Epoch Times δείχνει ότι τον Μάιο του 2021, το CDC είχε ετοιμάσει ένα προσχέδιο προειδοποίησης για μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με τα τρυπήματα.
Ο οργανισμός έπρεπε να στείλει την προειδοποίηση σε ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς και τοπικούς αξιωματούχους δημόσιας υγείας και γιατρούς σε όλη τη χώρα μέσω του Δικτύου Ειδοποιήσεων Υγείας (HAN).
Ωστόσο, η ειδοποίηση δεν στάλθηκε ποτέ, καθώς ορισμένοι αξιωματούχοι ανησυχούσαν μήπως εμφανιστούν «συναγερμοί».
Capture_114.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης