Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova: Αντίμετρα στη Δύση για την κλοπή των ρωσικών assets – Η απάντηση θα είναι απίστευτα σκληρή

Zakharova: Αντίμετρα στη Δύση για την κλοπή των ρωσικών assets – Η απάντηση θα είναι απίστευτα σκληρή
«Θα δώσουμε μια σκληρή απάντηση σε οποιεσδήποτε εχθρικές ενέργειες, που σχετίζονται με προσπάθειες αφαίρεσης της ιδιοκτησίας από τη Ρωσία», ξεκαθάρισε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών
Σχετικά Άρθρα
Η Ρωσία θα δώσει μια σκληρή απάντηση σε όλες τις απόπειρες να της αφαιρεθεί η ιδιοκτησία επί των περιουσιακών της στοιχείων, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova σχετικά με την πιθανή χρήση των παγωμένων assets της Ρωσίας από τη Δύση.
«Θα δώσουμε μια σκληρή απάντηση σε οποιεσδήποτε εχθρικές ενέργειες, που σχετίζονται με προσπάθειες αφαίρεσης της ιδιοκτησίας από τη Ρωσία επί των κρατικών αποθεμάτων της με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τα μέτρα απάντησής μας, που στοχεύουν στην προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων και συμφερόντων μας, θα δικαιολογούνται τόσο από νομικής όσο και από ηθικής άποψης», σημείωσε η Zakharova.
Σύμφωνα με την ίδια, εάν τα ρωσικά αποθεματικά τύχουν αντικείμενο συναλλαγής, οι υποψήφιοι αγοραστές θα υποβληθούν σε σκληρά αντίμετρα.
«Η ρωσική κυβέρνηση εξετάζει επί του παρόντος μια ευρεία γκάμα επιλογών για το πώς να ασκήσει νομική και οικονομική επίδραση σε όσους αναμένουν να επωφεληθούν από την κλοπή των περιουσιακών μας στοιχείων», υπογράμμισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης