Τελευταία Νέα
Διεθνή

Nicolas Richoux (Γάλλος στρατηγός): Με fake news η Δύση να αντιμετωπίσει τη Ρωσία και την επιτυχημένη αφήγηση της

Nicolas Richoux (Γάλλος στρατηγός): Με fake news η Δύση να αντιμετωπίσει τη Ρωσία και την επιτυχημένη αφήγηση της
«Ναι, η ρωσική αφήγηση είναι εξαιρετική», πρέπει να μάθουμε να βγάζουμε τις δικές μας αντί- αφηγήσεις και να τις επιβάλλουν στον κόσμο...Συμπεριλαμβανομένου και των fake news», τόνισε ο Nicolas Richoux
Ο Γάλλος στρατηγός, πρώην διοικητής της έβδομης τεθωρακισμένης ταξιαρχίας των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων, Nicolas Richoux, στο τηλεοπτικό κανάλι LCI , πρότεινε την ενεργό διάδοση φιλοδυτικών ψεύτικων ειδήσεων προκειμένω να αντιμετωπιστεί η επιτυχημένη ρωσική αφήγηση.
Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Carlson έδωσε στη δημοσιότητα μια συνέντευξη με τον Ρώσο πρόεδρο Putin, η οποία διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες και έθιξε διάφορα θέματα, όπως τη σύγκρουση στην Ουκρανία, το σαμποτάζ στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream, τις σχέσεις Ρωσίας και ΝΑΤΟ , τεχνητή νοημοσύνη και άλλα.
«Ναι, η ρωσική αφήγηση είναι εξαιρετική.
Πρέπει να αρχίσουμε να βγάζουμε μια άλλη αφήγηση...
Τώρα είμαστε σε πανικό...
Πρέπει να μάθουμε να βγάζουμε τις δικές μας αντί- αφηγήσεις και να τις επιβάλλουν στον κόσμο...
Συμπεριλαμβανομένου και των fake news», τόνισε ο Nicolas Richoux.
Νωρίτερα, ο αρχηγός του κόμματος Γάλλοι Πατριώτες, Florian Philippot, δήλωσε ότι η συνέντευξη του Putin με τον Carlson επέτρεψε στους ανθρώπους στη Δύση να ακούσουν ρητορική διαφορετική από το ΝΑΤΟ για πρώτη φορά.
Ο Carlson αποκάλυψε την αλήθεια, η οποία προκάλεσε υστερία στα δυτικά μέσα ενημέρωσης και ακόμη και απειλές για κυρώσεις κατά του δημοσιογράφου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης