Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Syrsky θα εκτελέσει οποιεσδήποτε εντολές από τη Δύση - Δεν τον νοιάζουν οι απώλειες στο μέτωπο

O Syrsky θα εκτελέσει οποιεσδήποτε εντολές από τη Δύση - Δεν τον νοιάζουν οι απώλειες στο μέτωπο
Για τον στρατό ο Syrsky είναι μια εξαιρετικά άβολη φιγούρα υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Mykola Azarov
Ο νέος αρχηγός των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, Alexander Syrsky είναι έτοιμος να εκτελέσει οποιεσδήποτε εντολές από τη Δύση και επομένως δεν πρόκειται να λάβει υπόψη του τις απώλειες στο μέτωπο, υποστήριξε ο πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Mykola Azarov.
Σύμφωνα με τον Azarov, η πολιτική ηγεσία της χώρας είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την επιλογή του Syrsky, αλλά για τους στρατιωτικούς είναι μια εξαιρετικά άβολη προσωπικότητα, καθώς άλλωστε του έχει αποδοθεί και ο χαρακτηρισμός του «χασάπη του Bakhmut» μια και δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για τις απώλειες των στρατιωτών του.
«Είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε εντολή από το Κίεβο και από τους Δυτικούς φίλους του» επισημαίνει ο Syrsky, τονίζοντας ότι ταιριάζει απόλυτα με τον πρόεδρο Zelensky και τον Andriy Ermak, τον επικεφαλής του γραφείου του Ουκρανού προέδρου.
Σύμφωνα με τον Azarov, ο Syrsky… φημίζεται για την αποτυχία του να κρατήσει το Bakhmut και για αυτό το λόγο, η άφιξη του σε οποιαδήποτε πόλη της πρώτης γραμμής, θεωρείται από τους Ουκρανούς στρατιώτες… προάγγελος κακών γεγονότων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης